Çifte kupalı şampiyon olduğu sezonu Süper Kupa'yı kaldırarak taçlandırmak isteyen Beşiktaş, şu sıralarda Katar'da son antrenmanını gerçekleştiriyor.

Antalyaspor'la oynanacak Süper Kupa finali öncesi Beşiktaş, Covid-19 hastalığına yakalanan oyuncularından eksik bir biçimde sahaya çıkacak.

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren N'Koudou ve Gökhan Töre'nin yanı sıra üst solunum yolları enfeksiyonu geçirdikleri için İstanbul'da bırakılan Necip, Can, Salih, Oğuzhan, Serdar ve Güven'in karşılaşmada görev alamayacakları duyurulmuştu. Katar'da yapılan PCR testleri sonucunda bu eksiklere Ghezzal ve Mehmet Topal da eklendi.

Doha'ya oldukça eksik bir oyuncu kadrosuyla giden Beşiktaş'ta tıpkı futbolcular gibi yöneticilerin büyük bir kısmı da Süper Kupa kafilesinde yer almadı. Başkan Ahmet Nur Çebi rahatsızlığından dolayı Süper Kupa finalinde takımla birlikte olamayacak. Çebi ile birlikte birçok yönetim kurulu üyesi de Doha'da takımı yalnız bırakacak.

Beşiktaş'ın Katar kafilesinde yöneticilerden yalnızca Asbaşkan Emre Kocadağ, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan ve Efe Bezci yer alıyor.

Duhuliye.com