Erdal Torunoğulları, uzun bir süredir gönderileceği konuşulan takımın futbol direktörü Ali Naibi ile birlikte Zorlu Center'da bir cafede Welinton ve N'Sakala ile görüştü. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren N'Sakala ve halen takımın sözleşmeli futbolcusu olan Welinton ile yapılan bu görüşmesinin ardından, Çebi’nin diğer yöneticilere “Görüşecek başka yer bulamamış mı” dediği öğrenildi.

Basının mensuplarının son derece yoğun bir şekilde haber kovaladığı Zorlu Center'da bir cafede yapılan bu görüşme, yönetim kanadında "Torunoğulları kendi reklamını mı yapıyor" şeklinde tepki gördü.

Yönetim kurulunun rahatsız olduğu bir diğer konunun ise transferin başkan danışmanı Muhammet Tapan'ın oğlu Fırat Tapan tarafından yürütülmesi olduğu öğrenildi. 
Torunoğulları'nın N'Sakala ve Welinton ile yapılan görüşmelerde yanında Fırat Tapan'ın da yer aldığı basına yansıyan karelerle ortaya çıktı.

(NOT: Yönetimin Fırat Tapan'ın transferlerle bu kadar ilgili olmasından rahatsız olduğuna dair haberleri daha önce duhuliye.com'da yer vermiştik. O haber için TIKLAYIN)

DUHULİYE ÖZEL HABER