Sezon başında Beşiktaş ile olan sözleşmelerini uzatmayıp Fenerbahçe'ye imza atan Caner ve Gökhan'ın iyi performansları, Beşiktaş yönetiminin eleştirilmesine neden oldu.

Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında maçı lehine çeviren gollerden birini Caner - Gökhan işbirliği ile bulurken, her iki bek oyuncusu da yalnızca bu maç için değil, sezonun başından beri yaptıkları hücum katkısıyla dikkat çekiyor.

Beşiktaş'ın Gökhan ve Caner yerine kadrosuna kattığı 2 bek oyuncusundan biri olan N'Sakala henüz gol ve asist katkısı üretemezken bireysel hatalarıyla da dikkat çekti. Beşiktaş'ın yeni sağ beki Rosier ise takıma geç katıldığı için henüz forma şansı bulamadı.

Beşiktaşlılara maziyi aratan bir başka haber ise Fransa'dan geldi. Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'tan sonraki durağı olan Lille Nice deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılırken, takımıın tek golünü atan Burak Yılmaz da Beşiktaş taraftarının yönetime yaptığı eleştiriler içerisinde kendisine yer buldu.

Beşiktaş taraftarı takımdan ayrılanların yerinin gerektiği gibi doldurulamadığı ve gidenlerle gelenler kıyaslandığı vakit bunun akıllı bir strateji ve doğru bir tasarruf olmadığı görüşünde birleşiyor.

İşte bazı Beşiktaş taraftarlarının sosyal medyadaki Gökhan, Caner ve Burak yorumları:

Duhuliye.com