Beşiktaş eski yöneticilerinden Emir Tamer, duhuliye.com'a konuştu. Yeni sezon hakkında görüş bildiren Tamer ,”Beşiktaş, sezona iyi bir başlangıç yaparsa, o moralle sonrasının geleceğini düşünüyorum. Yönetim Kurulunu ise dışardan bakınca sanki eski iştahını ve motivasyonunu kaybetmiş gibi görüyorum. Gereksiz birçok konuda enerji sarf ediliyor. Ayrıca Beşiktaş TV’nin daha bir sene önce HD yatırım yapılmış olmasına rağmen kapanma kararını hayretle karşıladım. Televizyonculuğun inişte olduğu, dijital reklamda ciddi artış yaşanan bu dönemde keşke o irrasyonel yatırım yapılmasaydı. Umuyorum yeni teknik direktörle yönetim de performansını arttırır ve gururla kulübümüzü ve takımımızı alkışlarız” dedi.

Emir Tamer BJK’ nın teknik direktör olarak Abdullah Avci ile yola devam etme kararının da doğru olduğunu belirterek konu hakkındaki görüşlerini şöyle aktardı;


“Beşiktaş Kulübünün Abdullah Avcı seçimi Türk teknik direktörler içerisinde en makul olanı. Kendisi vizyoner, temsil yeteneği olan, kulübün ağırlığını temsil edebilecek bir kişilik. Yalnız Başakşehir’deki karnesine bakınca baskının arttığı haftalarda devamlı tökezleyen bir profil çizdi. Beşiktaş’ ta yaşayacağı baskı sadece belli haftalara değil bütün sezona yayılacak. Umarım zihinsel kuvvet olarak Beşiktaş gibi dev bir markayı ve milyonlarca taraftarın beklentisini kaldırabilecek tecrübeye artık varmıştır.'' diyerek sözlerini tamamladı.

duhuliye.com