Beşiktaş JK Derneği Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar camiada birçok soru işaretine yol açtı.

İlk olarak Duhuliye.com’da “Ahmet Nur Çebi kafa karıştırdı” başlığıyla verilen haberde, Çebi’nin stadın ses düzeni ile ilgili vurguladığı hatalar mercek altına alınmış, UEFA kriterlerine uymayan hataların Ahmet Nur Çebi’nin İcra Kurulu ve İhale Komisyonu Başkanı olarak görev yaptığı dönemde yapıldığı vurgulanmıştı.

Bu çelişkinin yanısıra, Ahmet Nur Çebi’nin konuşmalarındaki bir başka kafa karıştıran nokta ise kulübün toplam borcu konusunda verdiği bilgide gizli. Çebi, göreve geldiklerinde Beşiktaş’ın toplam borcunun 3,3 milyar dolar olduğunu söylese de, şu an kulüpte CEO olarak görev yapan Seçil Aygün, Çebi yönetiminin göreve geldikten sonraki ilk Mali Genel Kurulu’nda, brüt borcun 2,9 milyar TL, kulübün net borcunun ise 2,7 milyar TL olduğunu açıklamıştı. 

Seçil Aygün’ün açıkladığı bilançoya Ahmet Nur Çebi’nin açıkladığı borç arasında 600 milyon TL gibi büyük bir fark bulunması “hangisi doğru” yorumlarına yol açtı.

Duhuliye.com ÖZEL HABER