Beşiktaş Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, Hentbol Federasyonu’nun aldığı kararı Duhuliye.com’a değerlendirdi.

İşte Arın’ın açıklamaları:

DOĞRU BİR KARAR

"Federasyonun bu kararını insan sağlığı açısından doğru buluyorum. Tabi ki bir emek vardı, bütün takımlar ve oyuncular mücadelelerini ortaya koydular ancak kimsenin öngöremeyeceği böyle bir durumda diğer bütün salon sporlarında olduğu gibi bizde de beyaz sezon ilan edilmesi son derece yerinde."

AVRUPA KUPALARI...

"Bu karara göre önümüzdeki sezon Avrupa’ya gidecek takımlar mevcut sıralamaya göre belirlenecek. Önümüzdeki sezonun lig ve Avrupa Kupaları programı nasıl olur bilemiyorum ama şu anda lider olduğumuz için EHF Şampiyonlar Ligi’ne gitmemiz söz konusu. Şampiyonlar Ligi 16 takımdan oluşan bir organizasyon. Bununla ilgili organizasyon yönetimi karar verecek. Oynatılması kararı çıkarsa ülkemizi EHF Şampiyonlar Ligi’nde temsil edeceğiz."

OYUNCULARIN DURUMU

"Bizim bir yabancı oyuncumuz uzun süreli sakatlandığı için daha önceden izin vererek ülkesine göndermiştik. Diğer yabancı oyuncularımız da virüs sürecinde ülkelerine gittiler. Onların durumları, mukaveleleri ve önümüzdeki sezonun planlaması için ilerleyen günlerde yönetimimizle görüşerek hareket edeceğiz. Bugünleri sağlıkla atlatıp normal yaşama dönmek önceliğimiz."

Duhuliye.com ÖZEL HABER