Tolga Özbahar'ın, Beşiktaş Dergisi Nisan ayı sayısına verdiği röportaj şu şekilde;

“Bence sporda hedefler hiçbir zaman bitmez, bitmemeli de... Benim de hala hedeflerim var, zaten olmasa hentbolu çoktan bırakırdım. Evet çok büyük başarılar yaşadık ve yaşıyoruz. Beşiktaş Mogaz’la bunun devamını istiyorum, daha da fazlasını istiyorum. Öncelikle Şampiyonlar Ligi prosedürü değişmeden gruptan çıkmak istiyorum.”

“İnanın Şampiyonlar Ligi’nde oynamak herkesin hayalidir ve biz bu hayalin peşinden gidip elde ettik. Bu hususta benim ne kadar gol attığım değil de, saha içinde ve dışında takıma ne kadar yardımcı olabileceğimi bilmek, beni daha çok ilgilendiriyor.”

“Bizim takımda her zaman aile havası vardır ve gelen oyuncu her zaman bu ailenin içine girer. Ben ilk geldiğimde de bu şekildeydi ve daha sonra da hep böyle oldu. Teknik ekibimiz, yönetimimiz, salon çalışanlarımız, hepimiz o kadar iyi arkadaşız ki... Bu başarıların sırlarından biri de bu bence.”

“Yurt içi olsun, yurt dışı olsun her deplasmanın ayrı bir güzelliği var. İçlerinde benim için en özellerinden bir tanesi Almanya’daki Flensburg deplasmanımızdır. Almanya’da hentbola ilgi çok yoğundur. Maçtan önce ısınmadayken taraftarlar maça henüz yeni geliyordu. Maç için sahaya çıktığımızda ise yüzlerce Beşiktaş taraftarı bizleri bekliyordu ve bu beni inanılmaz derecede etkilemiş ve mutlu etmişti.”

“Çok sert bir spor yapıyoruz ve en çok darbeyi benim gibi pivotlar alıyor ama ne biz ne de karşı takımdakiler spor yaptığımızı hiçbir zaman unutmuyoruz. Yapmak istediğimiz şey kavga etmek değil, sadece spor yapmak. Zaten bunun bilincinde olmayan insanların spor yapması çok zor ve ben oynadığım mevkiden çok keyif alan bir sporcuyum. Mücadele etmek ve bunu korakor yapmak beni daha fazla motive ediyor.”

“Eşim, beni her zaman destekledi. Kendi hayatından vazgeçti benim kariyerim için ve hala da böyle yapmaya devam ediyor. Bu yüzden ona ne kadar teşekkür etsem azdır. Ailemin tribünde olması, onların tribündeki varlığını hissetmek beni her zaman daha güçlü kılıyor. Çocuklarımın beni hentbol oynarken görmesi, umarım onlara rol model olur ve onlar da ileride hentbolcu olup benden çok daha iyi yerlere gelirler.”

Haber Kaynağı: bjk.com.tr