Brezilyalı futbolcu, 'Tanrıya şükürler olsun. 3 puan, muhteşem tanrı için geldi. Peki Kartal'dan neler öğrenebiliriz?" başlığıyla 5 madde yayınladı. İşte Josef'in paylaşımı:

"DERS 1"

"Kartallar yalnız uçmaktan korkmazlar ve çok yüksek mesafede uçabilirler. Sadece kendilerine güvenirler ve arkadaşlarını nasıl seçeceklerini bilirler."

"DERS 2"

"Keskin bir görüşe sahiptirler ve yiyecekerlini bulmak için bu kalitelerini nasıl kullanacaklarını bilirler. Zaten sahip oldukları güçleri en üst düzeyde kullanmaya odaklanırlar."

"DERS 3"

"Kartallar, fırtınalardan korkmazlar. Buna rağmen uçarlar. Bize yeni uçuşlar yapmak için korkularımızla yüzleşmemiz gerektiğini öğretirler."

"DERS 4"

"Kartalların, yavrularına uçmayı öğrettiklerini ve onları yuvadan ittiğini duymuşsunuzdur. Onlar, yavrularına yeteneklerine güvenmeleri gerektiğini gösterirler ve aynı zamanda konfor alanlarından çıkmalarına yardım ederler."

"DERS 5"

"Kartallar yaşlandıkça kendi tüylerini koparırlar. Buna inanabiliyor musunuz? Başka bir deyişle, bize geçmişimizden artık yararlı olmayan şeyleri taşımamayı öğretirler."

"ÖZET"

"Kartaldan bir şeyler öğrenmelisin!"

Duhuliye.com