VOLE yorumcuları Uğur Karakullukçu, Mustafa Demirtaş ve Ilgaz Çınar Beşiktaş'ın Pjanic transferini değerlendirdi.

Pjanic'in, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda 6-8 numarada oynayacağını belirten yorumcular, Pjancic'in regista (derin oyun kurucu) rolünü üstleneceğini, defansif olarak da topu takımda tutarak ve pas opsiyonu yaratarak Josef'in en önemli yardımcısı olacağını belirttiler.

Pjanic'in şampiyonlar Ligi'nde ve ligdeki zorluk derecesi yüksek maçlarda Atiba ve Josef'in önünde oynayabileceğini belirten yorumcular, lig genelinde ise Beşiktaş'ın Josef Salih Pjanic ya da Josef Pjanic Teixeira üçlüleriyle sahaya çıkacağını öne sürdü.

Ünlü yorumcu Uğur Karakullukçu; Pjanic'in sakatlık veya formsuzluk gibi sıkıntılardan dolayı değil, Barcelona'nın ekonomik politikası ve kendisine olan davranışlarından dolayı Katalan ekibinden ayrıldığını belirtirken, Pjanic'in halen en formda dönemine yakın bir durumda olduğunu ve Beşiktaş adına önemli bir fark yaratacağını belirtti.

Karakullukçu Pjanic'i lig tarihinin en üst düzey regista'sı olarak nitelerken, yorumcular Pjanic transferinin Alex Teixeira ve Batshuayi'nin oyununu yukarı çekeceğini de sözlerine ekledi.

Duhuliye.com