Futbol yorumcusu Ali Ece, Vole’de yaptığı değerlendirmede, " Belli ki kulüpte bir politika değişikliği var ve Serdal Adalı başkanlığa hazırlanıp gelmiş, kulüpte son 4 yıldır yapılan değişikliklerden olumlu bir ders çıkarmış." diyerek uzun süredir yapılmayan doğru hamlelerin hayata geçirildiğini söyledi.
Ali Ece, Beşiktaş’ın önceki yıllarda yaptığı transfer hatalarından ders çıkardığını belirterek, “Oyuncular üzerinde spekülasyon haberler çıkıp menajerleri aracılığıyla maaş artırma oyunları oynanmıyor. Ayrıca panik transferler yerine uzun vadeli scouting çalışmalarıyla oyuncular alınıyor.” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş’ın ara transfer döneminde yaptığı hamlelere de değinen Ali Ece, “Musrati’nin savunmadaki eksik yönleri fizik gücüne rağmen hissediliyordu. Amir Hadžiahmetović geri alındı, o da topu iyi kullanan bir oyuncu. Yapılan transferlerin tamamı scout raporları doğrultusunda gerçekleşti. Bu, Beşiktaş’ın uzun zamandır yapmadığı bir şeydi.” dedi.
Duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..