BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi’yle ilgili davada, yüce Türk adaleti Beşiktaş'ın haklılığını tescillemiş, Aşçıoğlu İnşaat A.Ş'nin BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi’nden tahliyesine karar vermiş ve davayı Beşiktaş adına üstlenen mevcut Hukuk Kurulu Başkanı Altın Mimir; bu karar üzerine bugün Beşiktaş'ın armasını asmak üzere BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi’ne gitmiş, burada Aşçıoğlu İnşaat A.Ş yetkilileri tarafından sayın Mimir ve beraberindekilere sözlü ve fiziksel saldırı yapılmış, darp girişiminde bulunulmuştu.
Bunun üzerine Serdal Adalı sabah saatlerinde bir açıklama yapmış ve Beşiktaş armasının BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi’ne saat 14.30’da asılacağını belirterek siyah beyazlı taraftarları Fulya’ya davet etmişti.
Tesise giden Serdal Adalı, "Beşiktaş armasının BJK Fulya Süleyman Seba Spor Kompleksi'ne asılması için saatlerdir yürüttüğümüz görüşmeler sonucunda bugün Fulya'ya geldik, bayrağımızı kompleksimize astık" dedi.
Adalı, açıklamasının devamında şu sözleri kaydetti:
"Armamızı taraftarımızla birlikte olması gerektiği yere asmak için buradayız!
Fakat burada hiç beklemediğimiz bir engelle karşılaştık.
Fulya konusunu Beşiktaş'ın meselesi olmaktan çıkarıp kişiselleştirenler, bize kulübümüzün armasını teslim etmemektedir!
Şanlı armamızın BJK Fulya Süleyman Seba Spor Kompleksi'ne asılması kulüp yetkilileri tarafından engellenmektedir.
Herkesi bu egodan arınmaya ve bizimle birlikte burada bekleyen Beşiktaş taraftarına saygı göstermeye davet ediyorum.
Aslolan armamızın olması gerektiği yere asılmasıdır."
Egolarınızdan arının!
Aslolan Beşiktaş'tır!