Serdal Adalı, kulüp başkanlığına aday olduğu dönemde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmişti. Seçim sürecinde, "Süperstar isimler olmayacak, ben iyi oynayan bir takım istiyorum" diyerek, kulübün geleceğini genç yeteneklere ve takım oyununa dayandıracağını belirtmişti. Transfer sezonu başladığında ise, Adalı'nın bu sözleri doğruluk kazanarak kulübün transfer politikalarını şekillendirdi.

Seçim zamanı yaklaşırken, medya ve sosyal medya baskılarına aldırmayan Serdal Adalı, transfer stratejisini teknik ekibi ve scout ekibiyle titizlikle planladı. Genç yeteneklere odaklanarak, pahalı ve tükenmiş yıldız oyunculardan kaçındı. Transfer döneminin sonlarına yaklaşırken, bu stratejisini doğrulayan hamlelerle transfer sezonuna devam ediyor.

Bir önceki transfer döneminde basına sızdırılan transfer haberleri nedeniyle camia sıkıntılı bir süreç yaşamıştı. Bu durumu göz önünde bulunduran Serdal Adalı, "Transferler davul zurnayla yapılmaz" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu sözleri doğrultusunda, transferleri gizlilik içinde yürüterek, sosyal medya duyumcularını da devre dışı bıraktı. Adalı'nın transferleri, ancak transferler bittiğinde tüm Türkiye tarafından öğrenildi.

Transfer sezonu öncesinde Duhuliye'ye yaptığı açıklamada, Adalı kulübün geleceği için doğru adımlar atacağını ve büyük yıldızlara değil, gerçekten potansiyel vaat eden oyunculara yatırım yapmanın önemini vurgulamıştı. Gerçekleştirdiği transferlerle bu görüşünü tüm camiaya göstermiş oldu.

Mayıs seçimlerini göz önünde bulundurmadan, kendi bildiği yolda ilerleyen Adalı, kulübü sağlam temeller üzerine inşa etme yolunda kararlı adımlar atmaya devam ediyor.

Başkan Serdal Adalı'nın bu stratejik hamleleri, kulüp içinde güveni artırırken, taraftarlar da Adalı'nın uzun vadeli başarı hedeflerine ulaşabileceği konusunda umutlandırdı.

Duhuliye.com

Hbr1903

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..