1. Lig Final grubunu ikinci sırada tamamlayan Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, 2019-20 sezonunda Efeler Ligi’nde yer alacak.

Voleybol 1. Ligi’nde normal sezona Akatlar’da Bigadiç Bld. galibiyetiyle başlayan Meftun Eren’in öğrencileri, ilk yarıda oynadığı 13 maçta 11 galibiyet elde etti.

Başarılı performansını sezonun ikinci yarısına da taşıyan siyah-beyazlılar, Voleybol 1. Ligi’nde normal sezonu 23 galibiyetle ikinci sırada tamamladı.

Voleybol 1. Ligi yarı final grubunda Palandöken Bld., Solhan Spor ve Milas Bld. ile eşleşen Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, oynadığı üç maçtan da mutlu sonla ayrılarak adını final grubuna yazdırdı.

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi’ne yükselecek iki takımın belirleneceği Voleybol 1. Ligi final grubunda; Sorgun Bld., Bursa Bş. Bld. ve Palandöken Bld. ile karşılaştı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan final maçlarında iki galibiyet elde eden Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, grubunu ikinci sırada tamamlayarak 2019-20 sezonunda Efeler Ligi’nde yer almaya hak kazandı.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr