İşte röportajdan bazı bölümler;

"Forma numaralarımı kız arkadaşım ile ortak seçeriz, özel anlamları olsun diye. Önceliğimiz olan numaralar doluydu. Biz de bu sene onuncu senemiz olduğu için 10 numarayı tercih ettik.”

“Takımın hedefi bir üst lige çıkmak ve bunun içinde yaşça ve kariyer olarak tecrübeli oyuncular ile onları tamamlayıcı olarak genç, yetenekli ve iyi oyunculara sahibiz. Takım olarak sorumluluğumuzun ve bizden beklentinin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz, hedefimize ulaşacağız.”

“Takım arkadaşlarımız arasında ciddi yaş farkları var aslında. Takımın en küçüğü on yedi, en büyüğü otuz altı yaşında. Fakat buna rağmen ortak konuşacak şeyler buluyor olmamız bizim için çok güzel. Sonuçta voleybolun ortak bir dili var. Voleybol dışında o samimiyeti de yakalamış olmamız bizi başarılı bir takım yapıyor.”

“Beşiktaş taraftarının büyüklüğü tartışılmaz. Bizim onlardan isteğimiz bizi her zaman desteklesinler, özelliklede ligin son virajına geldiğimiz şu zamanlarda. Play-off turu bizim için çok önemli. Kayseri’de taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. 6-8 Nisan’da yarı final, 19-21 Nisan’da final etabı maçlarımız için Kayseri’de olacağız. Taraftarımızı bu çok önemli maçlarımıza mutlaka bekliyoruz.”

Haber Kaynağı: bjk.com.tr