08.12.2025 - 13:46

Takip Et:

Beşiktaş’tan Göztepe’ye tribün tepkisi

Beşiktaş JK, Göztepe maçındaki olaylar sonrası yalnızca siyah-beyazlı taraftarları suçlayan açıklamaya yanıt verdi.

Külüpten yapılan açıklama

Kadın Voleybol Takımımızın Vodafone Sultanlar Ligi’nin 9. haftasında Göztepe ile deplasmanda oynadığı maçta cereyan eden tribün olaylarıyla ilgili olarak rakibimizin yapmış olduğu yanlı açıklamaya cevabımızdır.

Öncelikle İzmir TVF Atatürk Voleybol Salonu tribünlerinde yaşanan olayları tasvip etmediğimizi özellikle belirtmek isteriz.

Beşiktaş JK olarak; spor sahalarında şiddetin, hakaretin ve provokasyonun her türlüsüne karşı olduğumuzu geçmişten bu yana vurguladık, vurgulamaya devam ediyoruz.

Rakibimiz Göztepe’nin söz konusu tribün olaylarıyla ilgili olarak kamuoyuyla paylaştığı, olaylardan yalnızca taraftarlarımızı sorumlu tutarak kendi taraftarlarını aklamaya çalıştığı yanlı açıklamasını büyük bir hayretle takip ettik.

Maç öncesi İzmir TVF Atatürk Voleybol Salonu çevresinde, maç sırasında ise tribünlerde meydana gelen olayların baş müsebbibi, misafirperverliğe yakışmayan tutum ve davranışlarda bulunan Göztepe taraftarıdır.

Türk voleybolunun marka değerine zarar veren bu tür görüntülerin tekrar yaşanmaması adına tüm paydaşları daha dikkatli, yapıcı ve sorumluluk duygusuyla hareket etmeye bir kez daha davet ediyoruz.

duhuliye.com

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR (6)

Bunların
08.12.2025 - 19:19

Rengide uğursuz. Farkındalar sağa sola saldırıyorlar.

Yanıtla Beğenme (0)
Gürol
08.12.2025 - 16:40

göztepe. bursa. ankaragücü taraftarının aslında BEŞİKTAŞ ile değil BEŞİKTAŞ tribünü ile sorunları var.. bakın diyorlar ''bizde büyüdük sizin gibi olduk, artık bizide kaale alın, tribünde aynı size benzemeye çabalıyoruz. nasıl becerebiiliyormuyuz?!!'' kompleksi.. garibanlar idrak sorunu yaşıyor, aslında alayı biliyor sahada olduğu gibi tribündede BEŞİKTAŞ'ım hepsinin babası!!...

Yanıtla Beğenme (0)
kara
08.12.2025 - 16:18

bu göztepelilerede ne oluyor durduk yere ,pirim yapmaya beşiktaş üzerinden uğraşıyorlar yazık yaa

Yanıtla Beğenme (0)
Hasan K.
08.12.2025 - 15:49

Beşiktaş olarak İstanbulda olacak müsabakaya Göztepelileri almazsınız olur biter. YÜZ VERMEYİN. Görsünler günlerini. Bunlar yüz buldukça tepenize çıkarlar. Beşiktaşın düşüşünden herkes menfaat sağlama peşinde, Beşiktaşı aşağılama peşinde GÖZTEPEye gününü gösterin. BEŞİKTAŞın büyüklüğünü gösterin. BİTTİ. Bu kadar basit. Onların seviyesine inmeyin. BUNUN ROVANŞI VAR. Kapıda bekler dışarıdan anırırsınız diyin. Geçin gidin. ALMAYIN. Stada almayın. Arenoya almayın. Nerede ise müsabaka onları almayın. BEŞİKTAŞ taraftarı ile doldurun arenayı. Gerekirse taraftardan para da almayın. DOLDURUN. giremesinler. BİTTİ. Ben mi öğreticem bu saatten sonra bunlara nasıl ders vereceğinizi. Yapanların yanına kar bırakmayın. Bakın müsabakayı da bu şekilde kazandılar. Apıştık kaldık. OLMAZ.

Yanıtla Beğenme (0)
Onur
08.12.2025 - 14:41

neyin peşindesiniz ya Beşiktaşlı değil misiniz siz anlamadım ki . Adamlar 40 senede tiyatro ile maç kazanıyor yoksa Semih ne zaman gelecek yok basketbol da çok iyiyiz 40 yıldır boğazımız patladı tribünlerde boşu boşuna

Yanıtla Beğenme (0)
SYS
08.12.2025 - 14:14

Onama'ya hakemi protesto için 2 dakika süren alkış protestosuna rağmen ikinci sarı kartı vermeyen orta, yardımcı ve Var hakemlerini protesto etmek için GS-Samsun maçının hakemlerini protestoda olduğu gibi neden görsel bir tepki kulüpten paylaşılmıyor? Onana'nın haftaya sahada olmaması lazımdı. Yoksa, haftaya deplasmanda Trabzon maçımız var, unuttunuz mu?

Yanıtla Beğenme (1)