Voleybol

Kartal, parkede gücünü gösterdi

Beşiktaş , Vodafone Sultanlar Ligi’nin ilk haftasında sahasında ağırladığı İlbank’ı 3-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı

Beşiktaş, Vodafone Sultanlar Ligi’nin ilk haftasında sahasında karşılaştığı İlbank'ı 3-1 mağlup etti.

Maçta setler 21-25, 25-12, 25-20 ve 25-19 şeklinde sonuçlandı. İlk seti kaybeden Beşiktaş, ikinci sette etkili bir oyun sergileyerek dengeyi sağladı ve sonraki setlerde kontrolü tamamen eline aldı.

Siyah-beyazlılar karşılaşmaya; Buket Gülübay, Julia Szczurowska, Angela Leyva, İdil Naz Başcan, Diana Meliushkyna, Zeynep Sude Demirel ve Buse Sonsırma (L) ilk altısıyla başladı.

duhuliye.com

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }