Trendyol Süper Lig'in 31. haftasının açılış maçında Galatasaray'ı ağırlayacak Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım açıklamalarda bulundu.
Samsunspor'un Avrupa'ya gitmesi için ligde üçüncülük hedeflediğini ancak son haftalarda aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle bütün kredilerini tükettiklerini belirten Yıldırım, "Şu an Beşiktaş bir maç eksiğiyle 3 puan arkamızda. Bizim bay geçeceğimiz hafta, Beşiktaş, Adana Demirspor'la oynuyor. O nedenle onlar Adana Demirspor'u yeneceği için averajları bizden iyi, ikili averajları da iyi. O yüzden Beşiktaş şu an gizli 3. sırada gibi duruyor. Bizim de bulunduğumuz konumu koruyabilmemiz için bundan sonraki maçlarımızın hepsine galibiyet parolası ile çıkacağız" diye konuştu.
"ÜÇ BÜYÜKLER, SAMSUNSPOR'UN RAKİBİ DEĞİL"
Samsunspor'un ligin son 8 maçının hepsinden puan ve puanlar almak zorunda olduğuna dikkati çeken Yüksel Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:
"Bunların başında da ilk maçımızı Galatasaray ile oynuyoruz. Galatasaray, Fenerbahçe'nin 3 puan önünde, onlar da şampiyonluk yarışı veriyor. Onun için cuma akşamı çok güzel bir maç olacak inşallah. Eğer hakemin konuşulmadığı bir maç ortamı yaratabilirsek iki takım da galibiyete çıkacağı için beklentimiz seyri güzel bir maç olmasıdır. Samsunspor'un ne Fenerbahçe ne Galatasaray ne de Beşiktaş rakibi. Bizim hedefimiz lige başlarken kümede kalmaktı, şimdiyse Avrupa'ya gitmek oldu, tek amacımız budur. Mümkünse üçüncü olup Avrupa Kupası'na gitmek. Olmazsa 4'üncü olarak Konferans Ligi'ne gitmek en kötü ihtimal, bunun için çaba vereceğiz."
Anadolu Ajansı
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..