İşte Sergen Yalçın'ın sözleri:

1 puan, 1 puandır. Kaybetmekten iyidir. Bazen ligin totalinde, zor deplasmanda bu 1 puanı arayacağınız anlar gelir. Üst üste maçlar oluyor. Böyle şeyler olur.

Bizim bugün savunma anlayışımız problemliyi, böyle golle yememeliydik. Sıkıntı yaşayıp basit hatalar yaparak gol yedik. Bunlar istediğimiz hatalar değil. 3-4 günde bir maç oynarken kolay değil, oyuncuları da anlamak lazım, bazen mental olarak düşebiliyorlar.

İkinci yarı kontrol bizdeydi, rakibe 1-2 kontra dışında müsaade etmedik. İlk yarıda oyunu da kaybedebilirdik. Kazanabilir miydik? kazanabilirdik de. Ligin totalinde böyle sonuçlar olacak.

O bölgede oynayacak oyuncularımız var, başka bir oyuncumuz oynar Welinton'un yerine. Welinton'u çarşamba günü kullanıp derbide başka bir oyuncuyu kullanacağız. Önce kupa maçına bakıp sonra derbiye bakacağız.

Transfer için net olan bir şey yok şu an. Herhangi bir planlama yapamıyoruz çünkü fazla yabancımız var, ekonomik durum var. Şu an için bekliyoruz.

"HAKEM 4 POZİSYONDA DA KART VERMEDİ"

Hakem performansı için konuşan Yalçın, "Hatayspor'un sarı kartı olan 9 numaralı oyuncusu, tam 4 sefer ceza alanı içinde kendini yere attı, hiçbirinde penaltı vermedi hakem çünkü 4'ü de sahte atlayıştı ama hiçbirinde sarı kart vermedi. 4'ünde de sarı kart vermiyorsa, bunda bir acayiplik var derim. şeklinde konuştu.

"TRANSFERDE NET HİÇBİR ŞEY YOK"

Transfer için görüşleri sorulan teknik adam, "Transferde net olan hiçbir şey yok, herhangi bir plan yapamıyoruz şu anda. Çok yabancı oyuncumuz var, şu anda bekliyoruz." mesajını verdi.

Duhuliye.com