Yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, transfer sürecini paylaştı.

'Satış olsaydı transfer imkansızdı'

Bu transferi gerçekleştirebilmek için zamanla yarıştıklarını belirten Ahmet Bulut, ''Barcelona ile çok uzun görüşmeler yaptık. 10 saat uğraştık. Önceleri kiralamaya yanaşmadılar, oyuncunun satışı düşünülüyordu. Tabii bu şekilde olsaydı transfer imkansızdı. Barcelona ile direkt olarak ben temas kurdum. Orası ile ilişkilerim iyi'' dedi.

'Bonservisi en yüksek oyuncu'

Pjanic'in çalıştığı oyuncular arasında Mesut Özil ve Arda Turan ile birlikte en yüksek bonservisli futbolcu olduğunu vurgulayan Bulut, ''Oyuncu İstanbul'a indiğinde de kulüp ve federasyon sürecinde vardım. Türkiye'de oyuncunun yetkilisi benim. Onun dışında kim var bilmiyorum, zaten beni de ilgilendirmez. Benim çalıştığım oyuncular arasında Pjanic, Mesut Özil ve Arda Turan ile birlikte daha önce bonservisi en yüksek oyuncu" şeklinde konuştu.

Toplam bonservisi 110.5 milyon Euro

2020 yılında Juventus'tan Barcelona'ya 60 milyon Euro karşılığında transfer olan Pjanic, Metz, Olimpik Lyon ve Roma gibi takımlarda da forma giydi. 31 yaşındaki yıldız oyuncu, şu ana kadar transferlerinden takımlarına toplam 110.5 milyon Euro bonservis kazandırdı.

Kaynak: Ajansspor