"BU KADAR SAKATLIĞA AÇIKLAMA GEREKİYOR"

"Sakatlıkları Sergen Yalçın'a sormak gerekiyor. Her şeyin patronu o. Fizyoterapistinden doktoruna kadar hepsini seçen, antrenmanı yaptıran, maçlardaki 11'i seçen o. Herkes tatmin edecek geçerli bir açıklama yapılması gerekiyor. Bu kadar oyuncunun sakatlığının sadece performansa, yoğun maç trafiğine, sahanın zeminine bağlı olmadığını düşünüyorum. Burada bir hata var. Bu hata da teknik heyetin. Bunun açıklaması olmalı. 4 hafta gol yemiyordu takım ama sonrasında 4 maçta 9 gol yedi. Ciddi tercih hataları da var bizim gördüğümüz."

"BEŞİKTAŞ, AJAX MAÇINA AS KADRO BİLE ÇIKSA..."

"Ajax maçına gelince... Ajax'a as kadro bile çıkılsa rakibin üstünlüğü ile geçmesi muhtemel bir maç. Beşiktaş'ın bu kadar eksik kadroyla oradan puan alması mucize gibi gözüküyor ama inşallah yanılırız. Ajax dinamik, koşan, golcü ve genç bir takım. Dolayısıyla yine dediğim gibi Beşiktaş'ın ideal 11 ile bile çıksa sonucun farklı olacağını düşünmüyorum."

"LİGE ODAKLANMAK DAHA DOĞRU"

"Ben Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde bu gruptan çıkmasının çok zor olduğunu düşünüyorum. Hele de ilk maçı içeride kaybettikten ve o performansı da gördükten sonra. Ben lige odaklanılmasının daha doğru görünüyor."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ