Yeni transferler Vincent Aboubakar, Josef de Souza, Atakan Üner, Valentin Rosier, Gökhan Töre, Welinton, Fabrice N'Sakala, Francisco Montero ve Rachid Ghezzal'ın açıklamaları ile Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ifadelerini haberimizden anlık olarak takip edebilirsiniz. İşte Başkan Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları:

Şampiyonluğu kovalayacağız, başarılı bir sezon geçireceğiz

"Pandemi dönemi ve limitlere rağmen yapmış olduğumuz transferlerle huzurlarındayız. Kendilerinden beklentilerimizi karşılayacaklarından şüphemiz yok. Şampiyonluğu kovalayacağız, başarılı bir sezon geçireceğiz."

Beşiktaş için algı yaptılar ve transfer yapamadığımızı söylediler

"Beşiktaş için algı yaptılar ve transfer yapamadığımızı söylediler. Bu yüzden tüm  transferlerimizle karşınızdayız. Transfer yapamadığımız iddialarının doğru olmadığını bu şekilde gösterme ihtiyacı duyduk. Bu yarışta biz de varız"

Bu transfleri biz yaptık

Transfer tek başına yapılan bir hadise değildir. Beşiktaş gibi köklü camialarda ekip olarak bu iş yapılır. Bu transfleri biz yaptık. Ben veya o değil.Ben, Erdal Torunoğulları, Emre Kocadağ, Sergen Yalçın, scout ekibimiz, Cenk Sümer arkadaşımız işin içindeydik."

8 Milyon Euro tasarrufta bulunduk

"Gidenlerden daha iyi oyuncular aldık. Ayrıca 8 Milyon Euro tasarrufta bulunduk. Çoğu transferimizi tarifeli uçakla yaparak, Beşiktaş'ın her kuruşuna sahip çıktık"

"Geçmiş yönetimlerden hesap sormak için gelmedik. Sadece yanlışların tespit edilmesi istendi. Fikret Orman'ın ihracı gibi konular mağdur yaratmak için senaryo. Gündemde böyle bir şey yok."

Kendimizi başarılı görüyoruz

"Hiçbir futbolcuya bonservis ödemedik. Sadece 200-300 bin euro kadar kiralama ücreti verdik. Kendimizi başarılı görüyoruz ve takımımızın iyi olduğunu düşünüyoruz. Transferleri ortak kararla yaptık." 

"Antalyaspor başkanının açıklamaları doğru değil, eksik. Biz Sangare denilen futbolcuyu istedik. Başkanın sunduğu rakamlar gerçek dışıydı ve biz de geri çekildik."

"Kadro dışı kararlarını teknik heyetin raporu doğrultusunda aldık. Douglas bir yıldır sakat, PAOK maçında da iyi olmasına rağmen oynamadı. Isimat Mirin'den faydalanamayacağımızı düşündük. Jeremain Lens de istekleri karşılayamadı." 

Öte yandan açıklamaların tamamını Beşiktaş Kulübü resmi YouTube hesabından da izleyebilirsiniz...