Beşiktaş Vlahovic'i ikna etmek için Dusan Alimpijevic kozunu kullanmak istiyor... İşte detaylar...
Beşiktaş’ın transfer gündemindeki Dušan Vlahović için yeni bir değerlendirme geldi. HT Spor’da konuşan Ali Baransel, siyah-beyazlıların yıldız golcüyü ikna etme konusunda çeşitli avantajlara sahip olduğunu söyledi.
Baransel, Beşiktaş’ın Vlahovic transferinde Dušan Alimpijević faktöründen de yararlanabileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Beşiktaş'ta Vlahovic'i ikna edebilecek çeşitli faktörler var. Belki bir Dušan Alimpijević diyebiliriz. Bu noktada onun da desteği mutlaka vardır.”
“Eksik olan kalite”
Beşiktaş’ın yeni teknik direktörüyle birlikte sistemli bir oyun ortaya koymaya başladığını ifade eden Baransel, takımın şampiyonluk yarışında iddialı olabilmesi için kadro kalitesinin artırılması gerektiğine dikkat çekti.
Baransel, değerlendirmesinin devamında şu ifadeleri kullandı:
“Beşiktaş yeni teknik direktörüyle sistematik bir oyun sahaya yansıtmaya başladı. Burada tabii eksik olan kalite. Kaliteyi artırırsan Beşiktaş bu oyun sistemiyle şampiyonluğun adayları arasında olabilir.”
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (41)
Arkadaşlar bu adamın derdi para degil barçadan haber bekliyor çok da iyi topçu evet çok uzadı ama yapacak bişeyyok inşallah ikna ederler 3 yıl forwet derdimiz olmaz hatta atanı ve tutanı aynı anda iyi olan bir beşiktaşı izlicez
Ne bu süper star mı dünya yıldızı mı?? Ronaldo Messi de bile bu kadar naz yok. Boşuna zaman kaybı başka hiç bir şey değil. Kaliteli diye de insanı pişman etmesin artık.
Önce Salah sonra Vlahovic,bu iki transfer sürecini okumaktan,yorumlamaktan kusacağım geldi iki futbolcudanda tiksindim artık,Türkiye’nin en büyük kulübü bir transfer sürecini bu kadar uzatmaz,çünkü bir futbolcu için Beşiktaş’ta oynamak onurdur,bunun bilincinde olmayan futbolcunun adı ne olursa olsun bu tesislerden adımını atmamalı,adama Avrupa’dan henüz hiçbir resmi teklif almadan istediği paranın fazlasını veriyoruz hala dansöz gibi kıvırıp duruyor,bu dünyada başka forvetmi yok mk,Beşiktaş’ın imajını,prestijini hiçmi düşünmüyorsunuz
Hadi yönetim buna bi çalım at daha iyisini getir mort olsun bu da
oha bee, adama 50 milyon vermek için resmen torpil arıyoruz
Yav arkadaş bu ne vlahovic mis. 4 aydır konuşuluyor. Sanki dünyada baksa topçu kalmamış. Salah ı alamadılar, bu sefer vlahovic haberleri. Almayın kardeşim, zaten lig başladı. Geçen sezondan daha güçsüz bir kadromuz var(kale hariç).
Ne iknasi ya koskoca Beşiktaş diyoruz. Serdal ve avanesi defolsun gitsin yeter artık ya
Yalvararak, dilenerek aldığın futbolcu'dan hayır gelmez.
Benim nalburacı şakir abim var oda ikna edebilir… Kural belki 12 + 2 olabilir….. Rusya ukrayna savaşı bitebilir Enflasyon 0.000001 düşebilir
Takıldınız kaldınız bu adama gelmek istemiyor işte gelmek isteyen 10 kere imzalardı
Sergeni getirin yeter artık camiye gidiyorum her gün
Vizyon sifir! Basket hocasından medet umuyoruz. Bu ne la! La kardeşim sizin net bir tavrınız yok mu ya? Fikret başkan bile transfer ücretleri 3-5 milyon avro iken kimseye taviz vermiyordu, bunlar 10 milyon avro yıllık veriyor bu da yetmezmis gibi birde adamin evinin önüne çadır kuruyorlar. Ulan adam dese ki bana özel bir kilise lazım, bizimkiler hallederiz diyecek ya! Bu kadar düşmeyin be kardeşim! Gelmiyorsa sutlayin gidin! Salah ile rezil olduk halan daha olmaya devam ediyoruz. Bunun adı asla ve asla transfer politikası değildir. Koskoca kulübümüz bunları haketmiyor arkadaşlar. Bana katılın ya da katılmayın hak veririm ama bu işler böyle olmaz ya! Diyeceksiniz ki çok biliyorsan para koy sen yap transferleri falan.. mevzu o değil ki arkadaşlar. Gelene hoş geldin, gelmeyene güle güle! Burası Beşiktaş! İki aydır adam kenidisini bizden büyük görüyor. Bekleyin, onla anlasmassam size dönerim... kimsin lan sen! Biz on sene önce çifte şampiyonluk yaşarken, bu futbolcu denen şahıs kısa şortla okula gidiyordu. Kimse Besiktas'tan buyuk degildir. Gelene eyvallah, gelmek istemeyene yallah.!
Yazıklar olsun Beşiktaş’ı bu hale getirenlere
Bu kadar aciz olamaz koskoca Besiktas. Utandirdiniz be!
Rıca edın trabzon baskanına halledar zira boz beceremıyoruz acele etmeyin Ocak ayı 2 cı transfer fonemıne ne varkı
Burası Beşiktaş,Kimseye olduğundan fazla değer vermeyin.
Vlahovic büyük bir bomba aylardır antrenman yapmayan takım antrenmanına katılmamış sağda solda gezen ve çok sakatlanan bir adam. Eğer Beşiktaş alırsa immobile ikinci versiyon yüklenir bu takıma bu kadar maaş yükü ile kaçacak yer ararız. Zaten gelse bile kaç haftada ritim tutar o da belli değil. Umarım yanilirim ama görünen köy klavuz istemez. Yanlış transfer peşinde koca dönem gitti elde var sıfır yine besiktaşıma yazık oldu
Her puan kayibi yōnetime yazar! Transferler yine gecikti! Suana kadar oynadigimiz hiçbir maç beni tatmin etmedi. Geçen sezonla bir santim fark yok!
@from NL geçen sezondan çok çok iyi olsak da kadro kalitesi olarak rakiplerimizin gerisindeyiz yedek klübemiz çok zayıf
@from NL ulan ib.e geçen sene konferansa bile katılamadın. Bu sene gümbür gümbür Avrupa Ligi'ne doğru yol alıyorsun.
Dünya da bir sürü oyuncu var, Ardanın takımı Ukrayna nasıl buluyor oyuncuları savaş ortamında oynuyorlar
Abi vizyonlu birileri yönetsin lütfen s... gidin
Çok uzadı…tüm dünyada başka forvet kalmadı demek. Senelik 10M verip bizi istemeyen oyuncu almak ne kadar doğru acaba?
Sırbistan Erkek Basketbol Milli Takım Teknik Direktörü olarak Dusan da ikna edemezse Salah'ta olduğu gibi yurt içinden bir engelleme olmasın ?
@SYS Salah transferinde yurt içi bir engel var masalıyla kendinizi kandırmayın almayı beceremedik hepsi bu
Salak salsk yorumlar bu adamlara yorum yaptırmayın
Sezonun yarısını sakat geçiren bi çöp için Duşanı yormayın. Adam işine baksın...
Başlayacak vlahovicine yönetim. Sag kanat 10 numara nerdeeeee
Bu kadar da değil, avrupadaki üst düzey takımlar bilmiyor mu, bonservisi elinde futbolcu senin verdiğinin yarısına oralarda oynamak istiyorum diyor, niye taliplisi yok. Çünkü geçen sezon çok maç sakatlık dolayısıyla kaçırdı. Düşüşte ve kendine iyi bakmıyor, alemlerde. 50 milyonu buna gömeceğime sörlot yada pavlidisi alırım. Numez bile olur. Bu adam kaç aydır bizi oyalıyor. Yeter artık. 50 milyon etmez.
Düştüğümüz Duruma Bak Be Yahuuu!!! Zaten Salah Transferindeki Beceriksizliğimizle, Hem de Mahalle Takımı Anadolu Hüviyeti Görünümlü Trabzon Gibi Bir Takıma ve Tüm Kamuoyuna İmajımız Yerle Bir Oldu!! Trabzon Şampiyonlar Ligini Alsaydı Tüm Dünyada Bu Kadar Konuşulmaz ve Bu Kadar Reklam Yapamazdı! Adamların Vizyonu İleri Görüşlüğü Bizden Yüzyıl İlerde… Yahu Biz Kiiiiim, Aplas Seviyelerde Oyuncu Alabilmek Kiiiim??? Semihle, Rachistayla Yola Devam!!!
Sergeni ikna edin geri dönsün. Serkan Reçber ile bizi toparlar
Bıktırdı bulunmaz hint kumașımı.
Gerçekten dilencilikte sınır tanımıyoruz. Vereceksin parasını gelecek oynayacak. Sonra taraftarı görecek. Akıllı ise taraftar ile gönül bağı kuracak faydalı olacak. İkna imkan olmaz bu işlerde. Adamlar profesyonel. Biz ise ultra amatör. Yönetimin bu sene sonunu göreceğini pek sanmıyorum.
Graff diye biri vardı bizde beleş geçinen o nerde sportback f direktör olan
Ne biçim bir transfer politika bu anlamadım. Halı sahaya adam toplar gibi. Eniştene söylesen gelsin.
kariyer sezonunu geçirten hoca ikna edemiyor, tek ortak özelliği memleketlisi olması olan, muhtemelen tanımadığı belki de adını bile bilmediği basketbol koçu mu ikna edecek?bu yorumcular bu işten nasıl para kazanabiliyor?
Ya nasil salliyo millet. Ilgi cekicem diye… Bir suru gereksiz “yorumcu” var!
Kas sakatlıkları yüzünden çok maç kaçırmış bir oyuncuyu kime ikna ettirsek de getirsek diye iki aydır onla yatar onla kalkar olduk. Sanırım hoca çok istiyor yoksa bu naz a aşık dayanmaz.
lan koskoca başkan yönetim kurulu parayı basıp alacak ne iknası lan yok tosiç ikna ediyor yok italyano telefon ediyor yok kayınçosunu pavyona götürüyoruz şirket mi işletiyorsunuz mahalle kahvesi mi yeter be birader artık şu takımı profesyonelleştirin gelmeyen gelmesin gelen gelsin iyice sirke çevirdiniz koskoca Beşiktaşı
Bi Duşan öbür Duşan'a ''olm akıllı ol, karıyı kızı bırak, geleceksen gel, gelmiceksen sittir git'' demiş
bu futbolun içine eden Cristiano ronaldodur adam öyle bir kontrata imza attı ki diğer tüm oyuncuları ırslandırdı aynı parayı almak için,,,,,hangi oyuncuya gittiği zaman adam imza parası 10 milyon avro sonra prim bonus ucret sponsorluk reklam felan 20/25 milyon avro,,,,,, toplam maliyeti brut 50 milyon avro geliyor sadece bir tek oyuncuya,,,,,, çok korkunç paralar