Beşiktaş için Berke Özer iddiaları gündeme gelirken, siyah beyazlıların bu konuda çok daha geniş çaplı bir planlama yaptığı öğrenildi.
Valerien Ismael daha imzayı atmadan hocayla yapılan görüşmelerde bu konunun gündeme geldiği bildirilirken, Kartal önce Ersin Destanoğlu'nun 10 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis bedeliyle satmaya çalışacak. Mevcut piyasa değeri 9 milyon Euro olan 21 yaşındaki eldiven için Fransız ekiplerinin ilgisi bilinirken, genç kalecinin elden çıkarılmasının ardından Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona ereceko olan Berke Özer kadroya dahil edilmeye çalışılacak. 
Futbolcunun Fenerbahçe'de mutlu olmamasını ve forma garantisini sunmayı düşünen Kartal, ardından Ersin'de olduğu gibi Berke'yi de parlatarak, önümüzdeki süreçte gelir elde etmeyi planlıyor.

FORMA EMRE BİLGİN'İN OLACAK

Beşiktaş'ta yönetimin ortak noktada buluştuğu konu ise kaleyi önümüzdeki süreçte Emre Bilgin'in koruması. Bununla beraber kısa dönemde Berke ile de rekabete girebilecek olması nedeniyle yönetim bu plan üzerinde duruyor.
Beşiktaş kaledeki bu hesaplamaları için harekete geçmeye başladı. 

Duhuliye.com