İşte Sarıalioğlu'nun açıklamaları:

"BEŞİKTAŞ, ANTALYA'DA HAYATA DÖNDÜ"
Antalyaspor maçıyla ilgili olarak şunu söyleyebilirim, Beşiktaş Antalya'da hayata döndü. Beşiktaş için çok sıkıntılı bir başlangıç olmuştu, eksik oyuncuları vardı, bir de oyun içerisinde Mehmet Topal ve Necip'i kaybetti. Üzerine bir de 2-0 yenik duruma düşünce belki de herkes maç gitti gözüyle baktı ama öyle düşünmeyen bir isim vardı, Sergen Yalçın. Sergen Yalçın bu maç için rotasyonu biraz abarttı diyebiliriz ancak ikinci yarıda sahaya Larin ve Ghezzal gibi silahlarını sürdü, takımına inandı ve maçı çevirmeyi başardı. İlk yarısı ne kadar kötüyse ikinci yarısı da bir o kadar harika olan bir müsabaka oldu.

"VERİLEN ŞANSLARI İYİ KULLANAMIYORLAR"
Her zaman söylüyorum. Batshuayi bu ligin en iyi santrforu. Ghezzal bu ligin en iyi sağ ön oyuncusu. Bu ikili Antalyaspor maçında kalitelerini ortaya koydular. Pjanic müthiş bir oyuncu, Beşiktaş'ta da harika başladı. Josef yine çok iyi. Larin skor katkısı yapmaya devam ediyor. Ancak Salih Uçan, Kenan Karaman gibi yeni transferler verilen şansları şu ana kadar iyi kullanamadılar. Sıkışık maç trafiğinden dolayı böyle bir şans bulan Gökhan Töre de verilen şansı iyi kullanamadı. İlk kez Beşiktaş kalesini koruyan Mert'e ise kimse tek kelime etmesin. Gollerde hatası yoktu, ilk yarının sonunda yaptığı kurtarış maçın kırılma anıydı. O pozisyon gol olsa maç dönmeyecek bir noktaya gelirdi. Mert birçok Antalya girişimini de zamanında çıkışlarıyla tehlikeye dönüşmeden önleyen isim oldu.

"ALTAY MAÇI DAHA ZOR OLACAK"
Adana Demirspor isim isim baktığımız zaman kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Geçen hafta onlar da ilk galibiyetlerini aldılar. Ancak Beşiktaş'ın kendi evinde oynayacağı bu maçı zor bir maç olarak görmüyorum. Welinton ve Rosier'in de 11'e dönmesiyle Beşiktaş ideal kurgusuna dönecek. Ben Altay maçını Adana Demirspor maçından daha zor görüyorum. Bir kere deplasman maçı, ikincisi Mustafa Denizli gibi tecrübeli bir hocası var. Mustafa Hoca takımlarını asla korkak oynatmaz, hep kaleyi ve golü düşünen bir yapısı vardır. Beşiktaş'ın bu 3 gün içerisinde esas zorlanacağı maç Altay maçı.

"BEŞİKTAŞ STOPER ALIRSA İŞİ BİTİRİR"
Bana göre Montero Beşiktaş'ın ilk 11 oyuncusu olacak bir oyuncu değil. Ara transferde Beşiktaş'ın mutlaka tecrübeli bir stoper alması lazım. Beşiktaş'ın çok iyi bir kadrosu var. Bu kadroya iyi bir stoper takviyesi yaparsa Beşiktaş bu sezon işi bitirir. Bir de santrfor yedeği eksik olarak gözüküyor, keşke bir Batshuayi daha olsa ama bu oyuncular maliyetli oyuncular. Forvette Kenan, Larin, Güven var. Tecrübeli bir stoper sanırım yeterli olacaktır. Yönetim transferde elinden geleni yaptı, çok iyi bir takım kurdu. Taraftar transfer ister ama bütçeleri düşünmek ve yapılan işleri alkışlamak lazım.

Doruk KOÇ / Duhuliye