Son haftaya Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk şansıyla girdi.

16. ŞAMPİYONLUK

Son haftaya lider giren Beşiktaş deplasmanda Göztepe'yi 2-1 yenerek 84 puanla artı averajla 16. şampiyonluğa ulaştı. Siyah-beyazlı takım yarın Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırmak için Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

HEDEF ROSIER VE GHEZZAL'I KADRODA TUTMAK

Beşiktaş yönetimi şampiyonlukta başrolü oynayan iki yıldız kiralık sözleşmesi biten Valentine Rosier ve Rachid Ghezzal'la yeniden anlaşmak için kulüpleriyle görüşmelere başladı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Siyah-beyazlı kulüp dış transfer için de harekat başlattı. Kartal Süper Lig'de bu sezon performanslarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken iki yıldızla büyük oranda anlaşma sağladı. Öte yandan siyah-beyazlı takım, Fenerbahçeli yıldızı gündemine aldı.

CISSE BOMBASI

Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Papiss Cisse'yi gündemine aldı. Asist Analiz'in haberine göre siyah-beyazlı takım yıldız isimle görüşmeye başladı.

5 YILLIK İMZA

Makedon basınındaki haberlere göre, Beşiktaş, 16 yaşındaki Makedon genç yıldız Besar Gudjufi ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. Genç kanat oyuncusu bu sezon Makedonya 1. Ligi'nde Belasica formasıyla 12 maça çıkıp 2 gol, 3 asist kaydetti.

İMZA YAKIN

Beşiktaş yönetimi, Alanyaspor'un iki yıldızı Steven Caulker ve Salih Uçan ile büyük oranda anlaştı. Kısa süre içinde iki futbolcuya imza attırılması bekleniyor.

MONTERO'NUN YERİNE CAULKER

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın ısrarla istediği Caulker ve Salih'in sözleşmeleri bu ayın sonunda bitecek. Yalçın'ın stoper Caulker'i Montero'nun yerine düşündüğü belirtiliyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

İsmi birçok kulüple anılan ve Galatasaray'la anlaştığı iddia edilen Salih de tercihini Beşiktaş'tan yana kullandı. Genç yıldızın Şampiyonlar Ligi faktörünü düşündüğü öğrenildi.

230 MAÇTA TOPLAM 14 GOL

27 yaşındaki futbolcu, İsviçre'nin Sion takımında 20 maçta forma giymişti. Salih, kulüp kariyeri boyunca 230 mücadelede 14 gol atmayı başarırken, 78 kez milli oldu ve 15 gol kaydetti.

WELINTON VE N'SAKALA DA ALANYASPOR'DAN GELDİ

Beşiktaş bu sezonun başında da transferde rotasını Alanya'ya çevirmiş ve Welinton ile N'Sakala'yı almıştı. İki futbolcu şampiyonlukta önemli pay sahibi isimler oldu.