Yeni sezon öncesinde kadrosunu 10 yeni isimle güçlendiren Beşiktaş'ta şimdiden ocak ayı için transfer çalışmaları başladı. Siyah-beyazlılar, ara transfer döneminde yapacağı takviyelerle sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Ocak ayında birkaç bölgeye takviye yapması beklenen yönetimin önceliği ise forvet transferi.. Siyah-beyazlılar, yaz transfer döneminde forvet transferi için uzun mesai harcamış ancak gündemine aldığı Mario Mandzukic, Ze Luis, Papiss Cisse, Mario Balotelli ve Nikola Kalinic gibi isimlerde mutlu sona ulaşamamıştı. Burak Yılmaz'ın ayrılığının ardından bu bölgeyi Porto forması giyen Vincent Aboubakar ile güçlendiren Kara Kartal, ara transfer döneminde bir forvet takviyesi daha yapacak. Konuyla ilgili olarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, önceki gün yapılan tanıtım toplantısında "Sadece bir santrfor alamadık. onu da ocak ayında tamamlayacağız" diyerek ara transfer döneminde yeni bir santrforun sözünü verdi.Başkan Çebi'nin bu açıklamasının ardından akıllara Pato ve Mandzukic gibi isimler geldi.

OCAK AYI BOMBASI CENK TOSUN

Ancak Çebi'nin kendisine bu kadar güvenerek santrfor için söz vermesinin arkasında, siyah-beyazlıların eski forveti Cenk Tosun'dan söz almasının yattığı iddia edildi.

.OLUMLU GERİ DÖNÜŞ ALINDI

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Ahmet Nur Çebi'nin sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak olan Cenk Tosun'u geri getirmek için hem milli oyuncuyla hem de babası Şenol Tosun'la bir görüşme yaptığı ve prensip olarak olumlu dönüş aldığı öğrenildi.

KASIM AYININ İKİNCİ HAFTASINDA SAHALARA DÖNECEK

Cenk'in tedavi sürecinin iyi gittiği kasım ayının ikinci haftasında hazır olacağı gelen bilgiler arasında. Çapraz bağlarından ameliyat olan Cenk Tosun, toplam 245 gün yeşil sahalardan uzak kalmış durumda. Cenk Tosun, Beşiktaş formasıyla 142 karşılaşmada görev yaptı. Milli forvet, bu dönem içerisinde rakip fileleri 64 kez havalandırdı, 13 kez de gol pası verdi. .Cenk, kariyerindeki en skorer dönemi Beşiktaş forması altında gerçekleştirdi.

Fotomaç