Adnan Aybaba'nın açıklamaları şöyle:

"ISMAEL'İN SİSTEMİ BEŞİKTAŞ'A UYMAZ"

"Kasımpaşa yenilgisi direkt teknik adama yazar. Bu kadar kötü bir sistemle, Kasımpaşa gibi formda bir takım karşısında Beşiktaş maalesef ne duruş ne de mücadele olarak sahada varlık gösterebildi. Hiçbir şey yapamadılar. Ismael'in oyuncu değişiklikleri ve süreleri de yanlıştı. Zaten kurmak istediği sistem Beşiktaş'a uymaz. Sistemlerde rakamlar önemli değil, önemli olan oyuncuların yeterlilikleri. Bir sistemi kafaya takıyor hocalar ama böyle bir şey yok. Çünkü sonradan geldin. Sezon başı gelse, buna göre oyuncu transfer edilse anlarım. Sergen hoca ve Önder hocanın ardından 3. sistemle geliyorsun ama olmaz. İlk maçın heyecanı falan derken gerçeklerle de yüzleşildi."

"YÖNETİM ÇOK YANLIŞ İŞLER YAPIYOR"

"Beşiktaş, vizyonunu, geleceğini kaybediyor. Beşiktaş eriyor. Çünkü hiçbir planlama, strateji yok, Hep günü kurtarma. Sergen hoca ile kupaları alıyorsun, yeni transferler yapıyorsun ama sıfır çekiyorsun. Ardından hocayla yönetim arasında sorunlar falan derken ligde de yoksun. Futbol olarak, sonuç olarak da yoksun. Avrupa'ya bile katılamıyorsun. Ahmet Nur Çebi başkan ve yönetimi çok yanlış işler yapıyor ve yönlendiriliyorlar. Yabancı hoca Beşiktaş'a olmaz. Beşiktaş'a sportif direktör Ceyhun Kazancı geldi, niye Şifo Mehmet gelmedi. Ne eksiği var ya da o niye o geldi? Beşiktaş eğitim alanı mı? Hani ne oldu gençlik hedefi? Emirhan nerede? Şimdi Arda'yı konuşuyor herkes, 6-7 hafta önce Emirhan'ı konuşuyordu herkes. Beşiktaş yaşlı bir takım."

"HAMLELERDE ART NİYET VE BEŞİKTAŞ'IN KASASINI BOŞALTMAK VAR" 

"Ismael ve diğer hamlelerde art niyet var, Beşiktaş'ın kasasını boşaltmak var. Menajerler Beşiktaş Kulübü'nde cirit atıyor. Yazık Beşiktaş'a! Biz bu doğruları konuşalım, biz Beşiktaşlıyız. Ben taraftara üzülüyorum. Taraftar, Önder hoca ile ağladı sonra git dedi. Taraftara sahte şeyler sunuluyor. Önder hoca ile sezon sonuna kadar devam et, seçimin ardından da hocayı getir. Ama bu kararların arkasında menfaat var. Beşiktaş bu sezon 25-30 milyon Euro parası gitti."

"BEŞİKTAŞ'I SAFKAN BEŞİKTAŞLILAR KURTARIR"

"Tecrübeli insanlar görevinin başında değil. 2-3 menajerin dolduruşuyla bu işleri yaparsan Beşiktaş bu hale gelir. Biz gerçekleri söyleyeceğiz. Gerçek Beşiktaşlılar bizi anlarlar. Beşiktaş'ı safkan Beşiktaşlılar kurtarır. Çünkü onlar forma aşkıyla yanıp tutuşurlar. Senin evlatların varken Ismael'e ne gerek var. Gençlere önem vermek lazım. Bunların arasına da kaliteli yabancıları da katıp iyi bir takım oluşturulsun. Her sene şampiyonluğa oynanamaz ama yarışmacı olunur. Kasımpaşa bir tane Muleka getirdi, 3 stoperin tutamadı. Ahmet Nur Çebi ve ekibi yanlış kişileri dinliyorlar. Seneye bu kulubün 35-40 milyon Euro'su da gider."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ