TRT Spor yorumcusu Fırat Günayer, Beşiktaş'ta Şenol Güneş iddialarının artarak devam ettiğini dile getirdi. Günayer konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Şenol Güneş iddiaları yükselerek devam ediyor. Herkes dile getiriyor. Ama bu kadar proje anlatıp, bu kadar yurt dışında hoca arayıp, bu kadar Önder hoca köprü olacak, yanında o olacak, batıdan şunu geçeceğiz, Almanya'dan bunu diye bir proje anlatıp filmin sonunda Şenol Güneş'in geliyor olması tabii çok konuşulur. Ben 'Şenol Güneş gelir başarısız olur' demem. İki tane şampiyonluk kazandırmış, çok tecrübeli bir teknik adam zaten. Onu tartışmaya gerek yok." 

"ÇİZDİĞİN PORTREYLE ALAKASIZ BİR ŞEYİ YAPMIŞ OLURSUN"

"Ama başka bir hikaye anlatıp bunu yapmak garip bir şey yani. Bambaşka bir şeyle başlıyorsun yola. Bambaşka bir şekilde devam ediyorsun. Bu kötü olur anlamında değil. Şimdi Şenol Güneş'i sevenler hücum etmesin bana. Ben kötü olur, gelmesin falan demiyorum. Ama çizdiğin portreyle hiç alakası olmayan bir şeyi yapmış olursun. Çok da yüksek sesle konuşulmaya devam ediyor."

"BEŞİKTAŞ, GÜNEŞ'İ, GÜNEŞ DE BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR" 

Öte yandan programın diğer yorumcularından Veli Yiğit, Güneş ile ilgili "Şenol Güneş, Beşiktaş'ta çalışmayı çok istiyor" derken Barış Yurduseven ise "Bence Beşiktaş da onu çok istiyor" ifadelerini kullandı.