Usta spor yorumcusu Hayri Ülgen, Beşiktaş'ın son durumunu Duhuliye.com'a değerlendirdi

"Beşiktaş gerçekten bu sezon taraftalarını hüsrana uğrattı. Görünen köy klavuz istemez. Hem iyi transferler yapılmadı hem de yönetimle Sergen Yalçın arasında uyuşmazlık hat safhaya ulaştı! Fikret Orman döneminin ardından ilk kez Beşiktaş'ı bu kadar dağınık görüyorum. Beşiktaş'a eskiden futbolcular gelmek için can atardı. Şimdi kiralık oyuncular alınıyor. Bence bu doğru düşünce tarzı değil." 

'BEŞİKTAŞ BAŞKANLIĞI AĞLAMA DUVARI DEĞİL'

"Başkan Ahmet Nur Çebi, kimseyi kandırmasın. Bu olayları kendisi de biliyordu. 7 senedir kendisinin imzası vardı. Beşiktaş başkanlığı ağlama duvarı değil. Yapamayacaklarsa yapamayacağız desinler. Çünkü Beşiktaş'ın hali içler acısı! Beşiktaş takımı Avrupa'dan koptu. Ligden kopmak üzere... Beşiktaş bu değil. Her zaman favori olması lazım. Beşiktaş taraftarı isyan etmek üzere bundan da herkesin haberi olsun!"

'YÖNETİMİN İÇİNDE AYRI BİR YÖNETİM VAR'

"Geçen sezon Beşiktaş takımı iyiydi. Taraftarıyla kendini göstermişti. Beşiktaş zaten iyi bir takımdı. Ne olduysa sezon bittikten sonra oldu. Yönetimle Sergen Yalçın arasında dağlar kadar fark var. Ben sadece 2 futbolcuyu istedim diyor. Ama yönetim farklı konuşuyor. "Biz oyuncuları alırken Sergen'le konuştuk" diyor. Beşiktaş her şeyden önce bu sezon bir ekip değil. Yöneticilik yok. Futbol bir ekip işidir. Beşiktaş'ta yönetimin içinde yönetim var."

Duhuliye.com