Beşiktaş 'ın golcüsü Michy Butshuayi dün geceye damgasını vuran isim oldu. İki maç aradan sonra ilk 11'e dönen Batshuayi gollerine de kaldığı yerden devam etti. Belçikalı oyuncu 16. dakikada Siyah-Beyazlılar'ı öne geçiren golü attı. 3-2 kazanılan Sivas deplasmanında biri penaltıdan 2 gol atan yıldız oyuncu ilk 11'de başladığı son iki lig maçında da fileleri sarsmış oldu ve toplamda 12 gole ulaştı.

3 maçta 7 puan gitti

Attığı golle tribünleri sevindiren Batshuayi kaçırdıklarıyla da taraftara saç baş yoldurttu. 56'da net fırsatta topu auta gönderen Belçikalı 4 dakika sonra ise kale sahasında yaptığı kafa vuruşunda yine zoru başardı, topu dışarı attı. 89'da bir kez daha fırsatı kullanamayan golcüsünün 3 net fırsatta skor bulamadığı maçtan beraberlikle ayrılan Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi sonrası yaralarını sarma hedefi de tutmamış oldu. Siyah-Beyazlılar, Sivas deplasmanında kazandıktan sonra oynadığı 3 maçta 7 puan kaybetti. Kara Kartal bu süreçte iç sahada Başakşehir (2-2) ve Hatay (1-1) beraberlikleri alırken deplasmanda da Galatasaray'a (0-2) kaybetti.

3.kez puan kaybetti

Batshuayi bu sezon iç sahada 5. kez fileleri havalandırdı. Belçikalı oyuncunun skor bulduğu 8 karşılaşmanın 3'ünde Beşiktaş puan kaybetti. Siyah-Beyazlılar Batshuayi'nin gol attığı Başakşehir (d) maçını 3-2 kaybederken, Rize (d: 2-2) ve Hatay (1-1) ile berabere kaldı.