Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Dortmund'a karşı planı belli oldu.

HÜCUM HATTI MERAK EDİLİYOR

Bu karşılaşma öncesinde en çok merak edilen konu, hiç şüphesiz yeni transferlerin katılmasıyla oluşan yeni hücum hattıydı.

10 DAKİKADA MAÇI KOPARDILAR

Kanada’dan cuma akşamı döndüğü için teknik direktör Sergen Yalçın tarafından dinlendirilerek kadroya alınmayan Larin’in yerine oynayan N’Koudou ve Teixeira, Pjanic, Ghezzal, Batshuayi’den oluşan hücum hattı, maça oldukça tempolu ve seyir zevki yüksek bir oyunla başlayarak ilk 10 dakikada 2-0’ı yakaladı ve maçı ilk bölümde kopardı.

PJANIC BÜYÜK TAKDİR KAZANDI

Transferin son günü sürpriz bir şekilde Barcelona'dan kiralanan Miralem Pjanic, maçın yıldızıydı.İlk golde Batshuayi'ye tek pasla yaptığı asist, tüm futbolseverlerin büyük takdirini kazandı.

SERGEN YALÇIN ZAAFLARI EZBERLETİYOR

Teknik Direktör Sergen Yalçın ve ekibi, Siyah-Beyazlı futbolculara rakibi ezberletiyor. Yeni Malatyaspor maçında resital sunan Siyah- Beyazlılar'da tek hedef evinde Almanlar'ı yıkmak. Sergen Yalçın Malatya galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında "Onların zaaflarını biliyorum" demişti. Sergen hoca, oyuncularına Dortmund savunmasının zaaflarını ezberletiyor.

DORTMUND ÖNCESİ BATSHUAYI GÜVEN VERDİ

Karşılaşmayı 1 asistle tamamlayan Pjanic'e ek olarak rakip fileleri 2 kez sarsan Batshuayi de performansıyla hem teknik ekibi memnun etti hem de çarşamba günkü Borussia Dortmund mücadelesi öncesinde takıma güven verdi.

SÜREKLİ PRES

Yeni hücum hattının yüksek pas oranı ve buna bağlı olarak rakibi sürekli pres altında tutması, Beşiktaş adına gecenin bir diğer önemli analiziydi.

GÜÇLÜ OYUN BEKLENİYOR

Bu oyun temposunun gelişerek sürmesi ve Larin’in de katılmasıyla, Siyah-Beyazlılar’ın daha güçlü bir oyun ortaya koyması ligin kalanı için çok büyük sürpriz olmayacak.

SON LİG MAÇINDA 3 GOL YEDİ

Dortmund son lig maçında Leverkusen'i 4-3 yendi ancak defansında SOS verdi... Beşiktaş hücum hattının iştahı göz önüne alındığında Dortmund'un işi bir hayli zor gözüküyor...

Kaynak: Milliyet