Beşiktaş'ta yılan hikayesine dönen kripto para meselesi önceki gün ortaya atılan iddialarla yeni bir boyut kazanmıştı.

Kongre üyesi Bülent Uslu, genel sekreter Mesut Urgancılar'ı bu konuya taş koymakla suçlarken söz konusu projenin sahibi Batuhan Ekşioğlu da Twitter'dan dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ekşioğlu da Mesut Urgancılar ismine dikkat çekerken şu ifadeleri kullandı:

"ÇEBİ İLE GÖRÜŞTÜM, 'İLETİŞİME GEÇECEĞİZ' DEDİ"

"Öncelikle ilk talebim 8 Nisan 2021 günü Tanay Ayıtmaz ile beraber Sn. Emre Kocadağ'a gidip görüşmek istedik. Tabi şampiyonluk yolunda gündem çok yoğundu ve Kocadağ ile İzmir'de kupa finali öncesi görüşebildik. Kendisine saatlerce projeyi anlattım. Bir merkeze bağlı olmayan, Beşiktaş’ın kontrolünde bir 'Fan Token'ı çıkartabileceğimizi anlattım. Sn. Başkan Ahmet Nur Çebi'yle görüşmek için randevu talep ettim. Çebi'yi Haziran ayında Bakü’de milli maç öncesi Marriott Otel'de gördüm ve 5 dakika ayak üstü konuşabildik. 'Üzerinde çalışıyoruz yönetim kurulunda yetkilendirme yapıp bu konuyla ilgili yetkili arkadaşımızı seninle iletişime sokacağız' dedi kendisi."

"UMUT ŞENOL İLE DE GÖRÜŞTÜM"

"Akabinde Sn. Umut Şenol ile görüşmeye başladım ve birçok borsayla görüşme aşamasında olduklarını, çeşitli teklifler yapıldığını söyledi ve benden sözleşme + whitepaper aşamasında bizden destek almak istediğini söyledi ve beklemeye başladık."

"50-60 MİLYON EURO'LUK PROJEYİ SUNAMADIK, ŞAMPİYONLAR LİGİ..." 

"Sonrasında malum Bitci olayı patlak verdi. Öncesinde tribün anlaşması ama arka planında kripto parayı da içeren bi diyalog olduğu kulağımıza geldi ne yazık ki tribün anlaşmasını kulüp duyurduğu halde parayı alamadılar Bitci firmasından ve tam 14 aydır hazırladığımız projeyi kulübe en az yıllık 50-60 milyon Euro getirecek projemizi kimseye doğru düzgün sunamadık. Kulüp daha da borçlandı, Şampiyonlar Ligi'nde fan token reklamı yapma fırsatını kaçırdı ve başarısızlıkla geçen bir sezonu geride bıraktı."

"ENGELLEYEN MESUT URGANCILAR"

"Bu süreçte bize yapılan engellemelerin kimden kaynaklı olduğunu araştırdım ve Mesut Urgancılar'ın ismini duydum. Kendisine saygı duymakla beraber ne gibi bir problemi olduğunu anlayamadım. Bizim hiçbir menfaat beklemeden cebimizden para harcayarak tüm kontrolü Beşiktaş’ta olacak ve şeffaf olacak bir proje niye kendisini rahatsız etmiş olsun ki? Ortada ciddi bir sorun var tüm rakiplerin ve dünyada ki tüm kulüpler bu pastadan payını alırken Beşiktaş gibi 120 senelik bir camianın hala kripto para biriminin olmayışı ve bu dönemde edilen zarar kaybedilen zamanın sorumlusu kimse Beşiktaş yönetimi bunu açıklamalı!"