Kripto para piyasalarında neredeyse dünyanın bütün takımları kendi taraftar coinlerini çıkartma çabasında, birçoğu çıkartmış ciddi paraları kasalarına koymuş durumda.

Ülkemizde rakiplerinden bir adım geride kalan Beşiktaş Yönetimi ince eleyip sık dokuma peşinde.

Beşiktaş Yönetimi, aralarında dünyaca ünlü firmalarında bulunduğu 9 ayrı firmadan teklif almış, ve gelen tekliflerden son ikiye kalındığı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş Yönetimi'nde görüşmeleri Adnan Dalgakıran, Emre Kocadağ, Umut Şenol ve bizzat Başkan Ahmet Nur Çebi yönetiyor. Verilen astronomik tekliflere rağmen başkan Ahmet Nur Çebi’nin konuya endişeyle yaklaştığı, gerekli adımı bir türlü atamadığı konuşuluyor. Çebi’nin ilerde olası bir olumsuz durumda kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin sorumlu tutulacağı endişesinde olduğu konuşuluyor.

DALGAKIRAN İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Bunun yanında rakiplerinin ciddi paraları kasalarına koyması, Beşiktaş’ın şu ana kadar böyle bir geliri elde edememesi kongre üyeleri arasında sosyal medya ortamında tartışmalara sebep oluyor. Ayrıca Bitci.com ile sponsorluk anlaşması yapılması, teknik direktör Sergen Yalçın’ın başka bir kripto borsası firmasıyla reklam filmi çekmesi teklif veren firmalarda rahatsızlık yaratmasına sebep olduğu belirtiliyor. Bitci.com firmasının yapılan sponsorluk sonrası taraftar coinlerini kendilerinin çıkarma beklentisi sıkıntı yaşatıyor.

Özellikle Adnan Dalgakıran’ın konuya hakim olduğu ve başkanı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin kısa zaman içinde olumlu ya da olumsuz nihai kararı alması bekleniyor.

Duhuliye.com / ÖZEL HABER