HT Spor’da konuşan Sercan Dikme, Beşiktaş’ta sportif yapılanma ve görev dağılımına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Bir futbol direktöründen beklenen en önemli şeylerden birinin kulübün ve camianın beklentilerini karşılayabilecek profesyonelleri seçmek olduğunu belirten Dikme, Vincenzo Italiano tercihinin tamamen Önder Özen’in kararı olduğunu söyledi.
Dikme, Önder Özen’e bu çalışma ortamını sağlayan bir başkanın bulunduğunu belirterek, Beşiktaş’ta iş bölümünün doğru yapıldığını ifade etti.
Sercan Dikme, “Bir futbol direktöründen beklenen şey; kulübünün, camiasının beklentilerini karşılayabilecek profesyoneller seçmek. Vincenzo Italiano tercihi tamamen Önder Özen'in tercihi. Ancak Önder Özen'e de bu konfor alanını sağlayan bir başkan var. O yüzden Beşiktaş'ta iş bölümü çok doğru bir şekilde yapılmış.” dedi.
Beşiktaş’ın scout ekibine de değinen Dikme, “Önder Hoca'nın scout ekibi; Barış Bey orada, Can Bey orada, Gökhan Keskin... Bu ekiple birlikte, yapılan diğer transferlerle birlikte Beşiktaş gerçekten çok iyi bir noktaya geldi.” ifadelerini kullandı.
Duhuliye.com
YORUMLAR (15)
Varlığı dünyalar kadar kıymetli yüce başkanımız tez zamanda stadın önüne heykelinin dikilmesini tanrıdan dileriz eminiz ki müritlerin mabedine akın edip kutsal heykelinin önünde yere kapanacaklardır
Bu fotoğrafa Eduard Graf ve Gökhan Keskin'in de girmesi gerekir.
Önder Özen salahi istemuyordu zaten önder hoca önce oynamamiz gereken oyunu kafada tespit etti bunu kim oynatir dedi iki hoca gündeme getirdi italiano oldu sonra bunoyunu kimlerle oynayabiliriz dedi onlar alindi ilhana ikinci lig topcusu diyenlere gitsin attigi goller
Adali baba'dan ozur dileyen sallayan kekolar.. Adali baba prime Quaresmayi getirmis adam, Real Madridin prensi Guti'yi getirmis adam. Nur Cebi ve Hasan Arat tam bir enkaz birakmisti, onu duzeltmek zaman aldi. Sergeni kovup Italiano getirmesi kurtardi bizi
Ouattara'yı alan vasatsevici Özen 👊😡 İlhan'ı alan Graf ⚽️🤌
Agbadu'yu yönetim "ricasıyla" oynatıyor gibi bir his edindim. Fb maçında yaptığı dev hatadan sonra tekrar forma verilmesi çok tuhaftı. Onuncu dakikada kırmızı görebilirdi. Rakibe ceza saha çizgisinde yaptığı itmeye hakem penaltı verebilirdi. Bunlar olmadı. Uyudu. Ofsaytı bozdu. Golü yedik. Devre arası ilk gönderilmesi ve yerine Djalo ayarında ya da daha iyi birisi alınması gereken kişi Agbadu. Her yaptığı hatada direk gol yiyoruz. Maçta Djalo girdi de rahatladık.
@BMX >>> PL ve Dünya kupasında da en iyi istatistiklere sahip adam, antrenmanını da izledim, bütün çalımcı oyuncular, yalnızca Agbadou'yu geçemiyor, yönetim ricası deyip uydurma, sarı kartı var diye çıkarıldı, Hulk gibi mücadele ediyor, adama bu sezon ilk sallayan ünlülere bak, hepsi renkli, Semih Gs'li, F Doğan Gs'li, Ali Ece Gs'li, Kaşıkçı Fb'li, Sanchez'den iyi çünkü bütün istatistiklerde, Salih orta sahada neyse Agbadou da stoperde o, yedirmeyiz 👊👊👊
@Hollanda // Topun düşüş zamanlamasını hesaplayamıyor. Zamanlama hatası ki bir stoper bunu yaparsa gol yersin. Ki yedin. Cahil kelimesi içinde belirteyim; İnsan kendini görür.
@BMX la ne alaka, fener macinda top birden sekiyor, oyle hata mi olur cahill
@Agbadu--- Kesinlikle katılmıyorum dostum. Aç Fb maçında gol yediğimiz pozisyona bak. Agbadu geride kaldı. Çok net. İleri çıkması gerekiyordu. Emirhanlık bir konu yok. Agbadu yerinde yani Emirhan'la aynı çizgide olsa ofsayt olacaktı. "Caydırıcı Stoper" bana çok eski kafa geliyor. Cüsse değil, akıl işi artık futbol. Fb maçında da direk onun hatasıyla gol yedik. Marsilya maçında neler yaptığını yazdım. Onuncu dakikada kırmızı görebilirdi. Diğer pozisyona hakem penaltı çalabilirdi. Motor becerileri zayıf. Mental olarak hep konsantre değil.
@BMX ||| Hayır onun hatası değil, kafaya çıkmayan Emirhan'ın hatası, Muriç'e nefes aldırmadı. Marsilya maçında ise defans ile orta saha arası uzak olunca rakip orayı görüp yerleşti, Agbadou sarı kartı olduğu için çıkarıldı ve 6 numara geriye çekilerek Marsilya çaresiz bırakıldı, Agbadou o kadar iyiydi ki rakip solumuzdan kontra ile gelemesin diye bir ara Agbadou'yu sol öne çekti, tam bir caydırıcı Agbadou, ayrıca talibi çok ancak gitmek istemiyor, tığ gibi inceldi ve saçları kazıttı, renklilerin gazına gelmeyin, ligimizde bütün istatistiklerde en iyisi Agbadou ⚽️⚽️⚽️
Bugün gaysee puan kaybeder ve yarın biz maçı alırsak havaalanında şenlik var
defansta favorim agbadu idi geçen sezon ile bu sezon için. artık izlediğim futbolda djalo nun ne kadar kaliteli bir savunmacı olduğunu görüyorum. djalo daha sağlam ve güven veriyor. agbadu dan daha iyi şuan gördüğüm her açıdan.
Oyun hala akıcı bir hale gelmedi. Bazı oyuncuların uyumu yeterli değil. Bazılarının yetenekleri kullanışlı ama oturmuş değil. İlhan ve trossard çok rekabet götürür sagda poku yok ortada daha. Sağda tek vaz gecilmez cherny gibi. Oyun sistemi iyice oturur ve kadro bozulmazsa bu daha yüzde 40-45 seviyesi. Olaitan miretti degisimi görülmedi daha miretti doğru dürüst oynaması gerek ki form tutsun. Defans Emirhan tarfina yerli destek şart.
ekimdeki kongrede kan degisimi sart bence yeni bir baskan yeni bir hoca lazim bakalim hayirlisi artik benim tercihim baskan ethem sancak hoca okan buruk
@hayirlisi olsun ya senin akli melekelerinde bir sorun var ya da milletle dalga geciyorsun burada..!!!
Akıllı transfer Akıllı hoca Akıllı yönetim..İŞTE BÜTÜN MESELE BU..
Özen'in gelişiyle şaha kalkan Graf'ı da unutmayın. Özen'in ekibinde Graf gibi uluslararası bir profesyonelin olması da çok güzel. Umarım onunda da sözleşme uzatılır.
Tesekkurler