Ali Rıza Dizdar'ın açıklamaları şöyle:

"KENDİ DEĞERLERİMİZ GELMEDİĞİ SÜRECE..."

"Fuat Çimen arkadaş imza topladı, seçime giriyor. Ahmet Nur Çebi, adaylığını açıklamadı ama insanların bunu açıklaması hiç önemli değil. Çünkü 250 kongre üyesi bir kimseyi aday gösterebilir. Bir aday ortaya çıkıp da 'Ben adayım' demez. Örneğin ben, 'Adayım' demedim. 250 imza ile beni çağırırlarsa 'Ben başkan adayı olurum' dedim. Basit bu. Tevfik Yamantürk, Serdal Adalı, Rahmi Koç, Hasan Arat -ki rahmetli Süleyman Seba bana hep Hasan Arat'ı işaret etmişti-; bir yabancıya kulübün satılacağı yerde, bir dolandırıcılar şebekesine satılacağı yerde, Bitcoin şirketlerine satılacağı yerde, ülkemizin içinden yetişmiş iş adamlarının gelmesi gerek. Bunlar gibi değerlerimiz gelmediği müddetçe biz bankalardan aldığımız paraları har vurup harman savururuz."

"YENİ YASA TUZAK YASASI"

"Zaten yeni çıkan yasa da bir tuzak yasası. Eskiden Beşiktaş'ı ve diğer kulüpleri kasıtlı bir şekilde değil de ihmali bir şekilde zarara sokanları bu yasa affetti. Örnek Fikret Orman... Kasıtlı olarak zarara soktuğu ispat edilmedikçe yargılanamayacak. İhmali bir suçu olursa geçmiş yasaya göre yargılanmayacağı için kendini yırtacak. O yasa kaldı ki neyi getiriyor, 'Siz sorumlusunuz', peki Türk Ceza Kanunu'nda anladım, Ticaret Kanunu'nda anladım, peki İcra İflas Kanunu'na göre iflas eden bir şirket olmuyor mu, oluyor."

"BU SEÇİM DÖNÜM NOKTASIDIR"

"Fi Yapı diye bir şirket getirdiler. Stadın utanmadan Fi Yapı koyduğumuz zaman o kongre ibra edip ben o Fi Yapı'ya karşı geldiğim zaman kimsenin sesi çıkmadı. Beşiktaş'ın değerlerinin ortadan kaldırılmasına hiç kimsenin sesinin çıkmadığı dönemde, değerlerin gelip bu kulübe sahip çıkmadığı dönemde bu kulüp kötüye gidiyor kardeşim. Ahmet Nur Çebi gelmiş ya da başkası hiç umurumda değil! Fuat Çimen de bir şeyler anlatıyor, ne anlatıyorsun? Bilmiyorlar, ne oldu, değerlerimiz nerede? Nevzat Demir nerede? Kasımpaşa'ya gidenler neredeler? Değerlerimizi kaybettik, değerlerimizi yeniden kazanmanın dönüm noktasıdır bu seçim! Bu seçimde kim gelirse Beşiktaş'ta devrimin ve değişimin önüne geçilemeyecek. Son noktam ve sözüm budur."

 Duhuliye.com   / ÖZEL RÖPORTAJ