Beşiktaş'ın santrfor mevkisi için düşündüğü ilk isim olan Wout Weghorst ile görüşmeler son aşamaya geldi.

Oyuncu ve kulübüyle mali şartlarda anlaşan Beşiktaş, Weghorst'u tercihini Beşiktaş'tan yana kullanması için ikna etmeye çalışıyor. 

Uzun zamandır bu transfer için uğraş veren Beşiktaş yönetiminin oyuncuya bu hafta sonuna kadar süre verdiği, son görüşmenin bugün yapılacağı şeklinde haberler çıkmıştı.

Konuyla ilgili ulaştığımız Beşiktaşlı yöneticiler, oyuncuyla sürekli görüştüklerini ve görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek "Bu transfer olumlu ya da olumsuz, bugün bitecek diye bir şey yok. Oyuncuya bir süre verdik evet, ancak şu tarih son gibi bir durum yok, oyuncu kararını bize bildirecek ve biz oyuncuyla temaslarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte alternatif çalışmalarımızı da yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı yöneticiler ayrıca, bugün basında çıkan, Weghorst transferinde banka teminatı istendiği ve sorunun bugün çözüldüğüne dair haberleri de yalanladı.

Haberin oyuncuyu taraftarın önüne atmak için bilinçli olarak yapılan bir algı olduğunu belirten yöneticiler "Oyuncuyla aramızda banka teminatı diye bir sorun olmadı. Bizden teminat istenmedi. Bunlar kasıtlı haberler. Taraftarımız itibar etmesin." sözleriyle tepki gösterdi.

Duhuliye.com ÖZEL HABER