Geçtiğimiz pazar günü kendi sahasında Lens'i ağırlayan Lille, tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz'ın da skora katkı yaptığı maçı 4-0 kazanmıştı.

Bu maçın ardından Fransız gazeteleri, 35 yaşındaki forvetin performansına dikkat çekerken Milli yıldız için 'büyüleyici bir oyuncu' yakıştırmasını yapmıştı.

Maçın ardından sosyal medyada da gündem Burak Yılmaz olurken, bazı fransız kullanıcılar Milli oyuncumuz için 'Keşke daha önce takıma katılsaydı' şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Performansı ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Burak Yılmaz için takım arkadaşları da yorumda bulundu.

Sezon başında transfer olduğu Lille'de üstün bir performans sergileyen milli forvet Burak Yılmaz, takım arkadaşlarından da övgüler alıyor.

Burak Yılmaz'ın Lille'e başka bir hava kattığını ifade eden Sanches, "Burak Yılmaz, 35 yaşında ama harika bir performans sergiliyor; çok çalışıyor ve adeta bir makine gibi" dedi.

7 MAÇTA 3 GOL ATTI

Millilerimizin performanslarıyla galibiyetlerine devam eden Lille'de özellikle sezon başında Beşiktaş'tan transfer edilen Burak Yılmaz'ın performansı dikkat çekerken, tecrübeli golcü Lille formasıyla çıktığı 7. maçında 3. golünü attı ve Fransa Ligi'ne çabuk ısındı.

Milliyet