Sörloth, Origi, Buksa, Cenk derken siyah-beyazlı kulüp için sürpriz bir forvet ihtimali daha belirdi. Bu aday ise Kartal'ın eski golcüsü Burak Yılmaz'dan başkası değil.

Fransız ekibi Lille'de yakaladığı sayısız başarı ve şampiyonluğun ardından ülkeden ayrılacak olan Burak Türkiye'ye geri dönüş sinyali geldi.

Burak konuşmasında, Beşiktaş'ta yeniden forma giymek istediğini ifade etti.

Yönetimle de bir görüşme yapan 36 yaşındaki futbolcunun "Ben Beşiktaşlıyım. Futbolu, taraftarı olduğum kulübün kaptanı olarak bırakmak isterim" dediği belirtildi.


YERLİ STATÜSÜ İÇİN DE ÖNEMLİ

Tecrübeli krampon ayrıca maddi konularda sıkıntı çıkmayacağının da altını çizerek "Dönmeyi çok istiyorum. Maddi konular ise daha sonra gelir" ifadesini kullandı.

Yönetim kanadının da Burak'ın çağrısına olumlu cevap verdiği öğrenildi. Ancak konuyu yine de Valerien İsmael'e taşıyıp hocanın da onayını almaları gerektiğini kaydettiler.

Gelecek sezon öncesinde mali olarak da düzenlemeye gidecek olan siyah-beyazlıların ayrıca yerli kuralını da düşünerek Burak'la en azından bir sezon devam etmek istediği gelen haberler arasında.


ZLATAN GİBİ!

Zlatan İbrahimoviç 40'larına merdiven dayamasına rağmen hala dünyada nasıl rağbet görüyorsa Burak Yılmaz da ilerleyen yaşına rağmen ülkemiz için değerli bir forvet.

Christophe Galtier kendisine güvenerek 34 yaşında Osimhen'den boşalan hücum hattını doldurdu ve hocasının güvenini boşa çıkarmadı.

Burak Lille'nin PSG'nin önünde şampiyon olmasına 16 golle katkıda bulundu. Lille macerası ikinci forvet olarak düşünüldüyse de David ile bu hattın iyi bir skoreri oldu…

Portekiz'e 3-1 yenildiğimiz maçta penaltı kaçıran Burak, milli takımı bıraktı. Yıldız futbolcu Beşiktaş'ta göstereceği performansla skorer bir forvet olarak takıma katkı sağlamayı hedefliyor.

Kaynak: Fotomaç