Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin sakatlıklar ve zeminle ilgili sözleri şu şekilde:

"SAKATLIKLAR GENÇLERE FIRSAT OLABİLİR"

"Şampiyonlar Ligi tabii ki ayrı bir kulvar. Diğerlerine benzemiyor. Tüm takımlar çok güçlü. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımızı bildiğimiz için transferlerimizi bir tık daha özene bezene yaptık ama maalesef tam kadro burada değiliz. Çok genç arkadaşlarımızın da, altyapımızdan gelen futbolcuların da oynama fırsatları olabilir. Her şerde bir hayır vardır. Bu sakatlıklar, gençlerimizin fırsat bulacağı bir akşama vesile olacaktır. Yaşayıp göreceğiz."

"YARISI DARBEYE BAĞLI"

"Bu tür sakatlıkların hepsinin bir nedeni olabileceği gibi birçok sebep de olabilir. Sakatlıklarımızın yarıdan daha fazlası darbelerden kaynaklanıyor. Özellikle Malatya maçında seyrederken canım yandı. Sonraki maçlarda da bakıyorum bir meslektaşının spor hayatıyla, ekmek parasıyla oynayacak kadar sertleşebilir merak ediyorum. Futbol sert bir oyun ama herkes birbirinin ekmeğine saygı duymalı."

"ÜST ÜSTE AĞIR MAÇLAR OYNUYORUZ"

"Sakatlıklar, eksikler, kovid, cezalılar oldu. 3-4 tane de adale ile ilgili sakatlık var. Bu ne sahadan, ne doktordan, ne hocadan, ne futbolcudan diyebilirsiniz. Hepsi bir araya geliyor. Üst üste çok ağır maçlar oynuyoruz. Özellikle Dortmund maçında inanılmaz derecede efor sarf edildi. Futbolcular akabinde daha fazla sakatlandı."

"BAŞKA YERDE OYNATIRIZ"

"Zeminden olduğuna dair yüzde 100 emin değil. Hepsinin nedenleri vardır. Bu başımıza geldi. Bunu geçiştireceğiz Allah izin verirse. Bu kadar sık maç oynamak kolay iş değil. Zor maçlar bunlar. Hafta sonu maçımızı kendi sahamızda oynayacağız. Zeminden olsa zayiat vermem, özenle kurduğumuz takım, gider başka yerde oynatırız takımı."

"1-2 HAFTA İÇİNDE BİTECEK"

"Çimlerin kökleri, hava çok sıcak olduğu için tam derine inmiyor. Haftalardan beri ufak ufak bu bölgeleri tamir ediyoruz. Bunlar da 1-2 hafta içerisinde bitecek. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Milli aradan sonra yüzde 99.9 zemin mükemmel olacak. Ancak şu anda sakatlıklar zeminden ötürü değil."

Kaynak: TRT Spor