Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Emirhan’ı 3 gündür ikna etmeye çalışıyoruz. ‘Hayır, ben gitmek istiyorum’ diyor. ‘Sana Torino’nun verdiği ücreti verelim’ dedim, kabul etmedi. Bizi sadece menajeri ile muhattap ediyor sadece. Gitmek istediğini söylüyor." ifadelerini kullandı. 

"MENAJERLE KONUŞUN DİYOR"

Çebi şöyle devam etti: "Gönülsüz iş olmaz. Kafalarında bir şey varsa odaklanamazlar. Zorla güzellik olmaz. Başka yerde oynamak isteyene yalvarmayız. Torino’nun verdği yıllık parayı verdim, Emirhan kabul etmedi. Emirhan bizi menajeriyle muhattap ediyor. Bana menajerimle konuşun diyor. Futbolcunun menajeri sıfır bedelle çıkmak istemişti. Ama pazarlıkla 4.5’a çıkarttık. Bunun yanlış olduğunu söyleyenleri iyi niyetli bulmuyorum. 600 dakika oynamış bir futbolcuyu ben 4.5 vererek getirsem, beni eleştirirlerdi. Troller çalışıyor. Altyapıdan oyuncu çıkartıp sattıysak benim ve yönetimin bunda payı var. Gönlü olmayan kimseyi Beşiktaş’ta tutmayız. Emirhan’ın hayallerini yıkmak beni rahatsız eder. Fesih maddesini kabul etmemiş olsaydık, sözleşmeye yenileyemeyecektik. Bir sonraki satışından %20 gelir bize verilecek.

"ERSİN'LE GÖRÜŞÜYORUZ"

Ersin'le ilgili görüşmeler sürüyor, talipleri var. Onun durumuna göre Utku'nun durumu da belli olacak. Kanat konusu Boyd ve nkuduya bağlı olacak.

Orta saha ise emirhanin netlesmesinden sonra hareket edeceğiz. 8+3 konusunun Türk futboluna çok faydasını olmadığını düşünüyorum."

MESAİMİ TFF'YE HARCADIM

Ben geçen sene mesaimin yarısını TFF ve hakemlerle harcadım. Ama maç başı ve maç sonlarında konuşacağız herhalde. Yabancı hakem gelebilir. Rekabet olur. Herkes iyiyi tercih eder. Yabancı hakem yerliden iyiyse tercih ondan yana olabilir."

İLK KURAL ÇOK ÇALIŞMAK

Kenetlenmek önemli. Şampiyonluğun birinci kuralı çok çalışmak, ödemeleri yapmak ama takımdaşlığı da unutmamak gerek. Şampiyon olduğumuz sezona göre daha iyi durumda arkadaşlık. Altyapıdan genç bir oyuncuyu tartışıyoruz. Pandemi döneminde zor şartlar oldu. Troller var. O troller niye çalışıyor? Biz Beşiktaş'ın menfaatleri için uğraş veriyoruz. Geldiğimiz günden bu yana 3 sene oldu. Kadromuzdan göndermek istediğimiz oyuncular oldu. Bir türlü gitmediler. Bu nasıl bir şey? 4 milyon euro civarında anlaşmış 5 yıllık. Bana neredeydin diyorlar. Gazetenizin alt kapısı çalışmıyor, siz muhabir olarak sorumlu olabilir misiniz? 3 ay evvel aday olmayanların adamları sokaklarda yazıyor, çiziyor. Bunları anlayamıyorum. Niye bu adamlar halen neden var? Anlamıyorum.

CİSSE İLE İMZALARIZ

Badra Cisse değerli bir çocuk. Bir talebimiz var. Sözleşme imzalarız. Gönlü burada olanı bırakmayız.