Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi. gerçekleştirdiği basın toplantısında genç ağırlıklı bir kadroyla yola devam etmek istediklerini  açıklamıştı.

Siyah beyazlıların patronu, üst düzey birkaç oyuncuyu da takıma katıp bir harman yapma düşüncesi içerisinde. 

Hedef; maaşları yüksek olan eldeki oyuncuları gönderip maliyetleri düşürmek. Ardından 3-4 üst düzey futbolcuyu kadroya katarak gençler ile harmanlayıp düşük maliyetli kadro duşturmak.

Takım maliyetinin yıllık 30-35 milyon Euro'nun altında olması isteniyor. 

CENK'TEN HABER BEKLENİYOR 

Bu doğrultuda kolları sıvayan yönetim, hücum hattındaki 3'lüyü belirledi. Yeni sezonda golcü için Cenk Tosun'u bekleyen Beşiktaş, Everton'da sözleşmesi bitip 
serbest kalacak olan milli yıldızın kararını bekliyor.

Cenk, Premier Lig'de 2-3 sene daha kalmak isterken, bu yönde şu ana kadar teklif olmaması da dikkat çekiyor. Kartal'da diğer hedef ise 3. kez geriye dönme ihtimali olan Aboubakar. Yıldız oyuncuyla da temaslara başlandı. 
Aboubakar'ın geri dönmek için isteklif olduğu belirtiliyor.

YİNE YENİDEN TALİSCA 

Pjanic'in skorar katkı vermekte zaman zaman beklentilerin uzağında kalması, Talisca ismini yeniden gündeme taşıdı. Ancak oyuncunun yıllık maliyeti şimdilik transferi zora sokuyor. Yönetim, Talisca için de şartları araştırmaya başladı. Uygun bir durum oluşması durumunda her fırsatta Beşiktaş'a dönmek istediğini belirten oyuncuyla ilgili harekete geçilecek. 

Fanatik