Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün verdiği röportajda, "Birilerinin niyeti buraya tekrar gelip hortumlamak. Ben buna müsaade etmeyeceğim. Bunun için tekrar adayım. İnşallah bundan sonra da benim zihniyetimde buraya adaylar ve talipler çıkacaktır" demişti. Beşiktaş'ın diğer başkan adayı Fuat Çimen, bu sözlere sert tepki gösterdi. Çimen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şunları söyledi:

"Sayın Başkan bu sözlerle adaylığını açıkladı" Birilerinin niyeti buraya tekrar gelip hortumlamak. Ben buna müsaade etmeyeceğim. Bunun için tekrar adayım” Peki BJK’nın hortumlanan paraları ve hakları geri alınsın diye açılan davalara neden BJK çıkarlarına aykırı müdahilsiniz?

Divan’da haftaya açacağım dediğiniz o meşhur 12 davayı neden hala açmadınız? Sayın başkan herkesin akıl, hafıza ve zekasını önemsemeden şimdi her şeyi unutun yine aynı şeyi deneyin farklı sonuç bekleyin diyor. Matruşka yönetimlerin en küçük parçası hala çözüm olabilir mi?

Peki sayın başkan siz Beşiktaş hortumlanırken 2. Başkan değil miydiniz? İcra Kurulu Başkanlığı, İhale Komisyonluğu Başkanlıkları görevlerinde değil miydiniz? Bu yüzden mi hortumlanan paralara karşı açılan davalara karşı örtbas için müdahilsiniz?

Bilinmelidir ki, dert hortumlanmayı engellemek değil, hortumlananları örtbas için yeni süre almak. BJK Genel Kurulunda bu kez “doğru” kazanacak. Bu makus talihi BEŞİKTAŞLI GENEL KURUL ÜYELERİ ile değiştireceğiz. Ve sorumlularını önce ibra etmeyeceğiz sonra yargı yoluna gideceğiz!"