İşte Ali Eren Beşerler'in açıklamaları: 

"ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN İYİ BİR FORVET ŞART"

"Beşiktaş'ta şu anda öncelikle hoca ile anlaşmak gerekiyor. Daha sonrasında zaten planı hoca çizer. Geçen sene şampiyonyaptı. Bu sene de takımı komple hocaya bırakmalılar. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı için Aboubakar'ın yerine iyi bir forvet alma mecburiyetinde. Onun da araştırmasını Sergen hocanın ekibi ile yönetimde transferden sorumlu birimler yapacaktır."

"SERGEN HOCA İLE İMZANIN UZAMASI GARİP BİR DURUM"

"Sergen hoca ile imza sürecinin bu kadar uzaması çok garip bir durum. Kimse Beşiktaş'tan böyle bir çıkış beklemezken, Sergen hocayla şampiyon olunması çok büyük bir başarı. Aynı zamanda kulübü, mali anlamda da çok rahatlattı. Sergen hoca ile anlaşmayacaklarsa kimle anlaşacaklar? Kafalarında başka birisi mi var? Bunlar hep soru işareti. Varsa da çıkıp söylesinler o zaman. Desinler ki 'Anlaşamıyoruz', o zaman da sorumluluğu alsınlar."

"SALİH UÇAN VE KENAN KARAMAN KATKI SAĞLAR"

"Salih Uçan geçen sezon Süper Lig'deki en iyi 2-3 orta sahadan birisidir. Beşiktaş'ta olmasını ben de isterdim. Anlaşıldıysa Beşiktaş adına çok sevindim. Çok iyi bir futbolcu, Beşiktaş'a faydalı olacaktır. Beşiktaş'ın gündemindeki Kenan Karaman da zaten A Milli Takım'da sürekli görev alan bir isim. Kalitesi ortada. Gelirse onun da katkı sağlayacağını düşünüyorum."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ