Galatasaray, Rafael Leao'nun sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı.
Galatasaray'da Victor Osimhen'den sonra Rafael Leao'dan da kötü haber geldi. Sarı-kırmızılı kulüp, sakatlık yaşayan Portekizli yıldızın sağlık durumuyla ilgili resmi açıklama yayımladı. Sarı-kırmızılı kulüp, Portekizli oyuncunun sağ üst arka adale grubunda ileri derecede zorlanma ve kanama tespit edildiğini duyurdu.
GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA
Galatasaray'ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
"Rafael Leao'nun yapılan MR tetkiklerinde, sağ üst arka adale grubunda ileri derecede zorlanma ve kanama tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."
SAKATLIK SÜRESİ BELLİ OLDU
Sakatlığının ardından tedavisine başlanan Rafael Leao'nun sahalara dönüş tarihiyle ilgili Galatasaray'dan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Ancak Portekizli yıldızın yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
Leao bu süreçte Samsunspor, Aston Villa ve Beşiktaş karşılaşmalarında forma giyemeyecek.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (8)
Farketmez bizim agbadou asist yapar bunlari uzmez. Agbadou uzmezse bizim hoca degisiklik yaparak hediye eder 3 puani. Benim umudum yok
Bunlar falan hikâye Torrera galatsarayi tek başına sırtlıyor adam 4 senedir şampiyon yapan ana unsurlardan birisidir Torrera.
Bizim başkan olmayı kaldıramayan salahı alsaydık vilehovici alamazdık diye açıklama yapan ve böyle düşünen adalı kendini geliştirmediğı müddetce biz 4 sene değil 5 sene geriden geliriz Yada istifa etmediği
Gs yi yensek ne olacak deplasmanda galibiyet alamayınca. Ligi en iyi ihtimalle 3. bitiririz.
adali denen adamin besiktasi getirdigi durum bu iste rakibimizin eksigine deliler gibi seviniyoruz
Adamların hiç oynatmadığı stoperi bile seninkilerden iyi.. haksız rekabete dönüştü olay.. 4 yıl geriden geliyoruz..
@Oran tamam da zaten gerçekten de 4 yıl geriden geliyoruz. ilk senende şampiyon mu olacaksın sandın? gs yapılanmasını Okan Buruk'la yaptı, meydan da boştu seri yakaladı. Senin için öyle bir ortam yok. Bu yapılanma seneye devam ederse seneye şampiyonluğa oynarsın. Ha iki üç maç kötü gidince hocayı yuhalarsan istifa dersen sıfırdan başlarsın. Bu kadar basit. Sabırsız olmaz bu işler. İyi yoldayız, skorlar geçicidir.
@Oran Seneye biz de onlar kadar iyi olacağız. sağ kanada antony, orta sahaya willock ve raskin, savunmaya iki tane şef stoper gelince renklilerin içinden geçeceğiz.
boş işler önce kendi takımıza bakalım bu rotasyon aşkı yetersiz kadro kalitesi bizene milletten leo oynamıyorsa yerine cenry oynamıyacak adamlarda oynadı oynamadıda iş oldu leo