Hayri Ülgen'in açıklamaları şöyle:

"BEŞİKTAŞ KREDİSİ TÜKENİYOR"

"Beşiktaş takımı bir var bir yok. Bir bakıyorsunuz Şampiyonlar Ligi'nde mağlubiyeti tadıyor, arkasından yenip Galatasaray'ı derbide evire çevire yeniyor. Yanibu bir istikrarsızlık. Ama ben bundan sonra Beşiktaş'ın sakat ya da cezalı oyuncularını düşünmüyorum. Sergen Yalçın bir yol çizmeli. Futbolcuları da ona göre yönlendirmeli. Beşiktaş, eğer Hatayspor'u yenemiyorsa Sergen Yalçın ve futbolcular şapkasını öne koyup düşünmeli. Beşiktaş'ın forması bile Hatay'dan en az 1 puanla dönmeli. Beşiktaş'ın kredisi her geçen gün tükenmeye başladı. Eğer böyle devam ederse ki zaten Beşiktaş'ın yanında zaten ne hakemler he de kimse bulunuyor, en büyük dostu, kendi gücü kendi camiası."

"BİR TAKIMDA BU KADAR SAKATLIK OLUYORSA..."

"Bir takımda bu kadar sakatlık oluyorsa ya çalışma düzeninden kaynaklıdır ya da futbolcuların kendilerine bakmamasından. Ben yıllarca futbol oynadım sakatlık nedir bilmedim. Bir futbolcu kendisine bakmadığı sürece her zaman sakatlıkla karşı karşıyadır. Tamam, Şampiyonlar Ligi'nden ötürü futbolcular yorgun olabilir ama Avrupa'da mücadele ediyorsak oradaki futbolcular gibi 3 günde bir maç oynamaya hazır olmalıyız. Bu sakatlıklar beni korkutuyor ve bilinçsiz bir şekilde çalışmanın ürünü diye düşünüyorum." 

"HAKEMLER BEŞİKTAŞ'I GERİYE İTİYOR!"

"Beşiktaş geçen sene yine bu zamanlarda kötü bir gidişi vardı ve sonrasında şampiyon olmuştu. Bunu kabul ediyorum. Ancak geçen sene hakemler Beşiktaş'la bu kadar oynamadı. Maalesef hakemler en ufak bir şeyde hemen Beşiktaş'ı geriye itiyorlar. Eğer bugün kuralları doğru uygulamış olsalardı, Beşiktaş'ın en azından Emre Kocadağ'ın dediği gibi 10 puanı daha olurdu. Beşiktaş artık hakemleri de yenecek, başka çaremiz yok. Trabzon maçına iyi bir hakem tayin edilirse Beşiktaş'ın galibiyetle ayrılacağını söyleyebilirim." 

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ