Sanlı Sarıalioğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Hakemler bayrağı sallamaya başladı. Maşallah. Adana Demirspor maçında Beşiktaş'ın 2 puanını resmen gasp ettiler. Ortası, yanı, VAR'ı, hepsi birden. O son dakikada Balotelli'nin attığı gol faulün ötesi. Adam bir greyder girdi, herkesi yıkıp golü attı. Ve hakem ile etrafı, gözlerini kapadı. Gitti 2 puan. Hem de resmen. Bazı hakem hataları vardır; sana göre, bana göre dersin, gördü görmedi dersin. Ama bu bile bile lades, bu kadarı olmaz. Beni çok sinirlendirmişti. 2 hafta önce olmasına rağmen. Ajax maçında da Kenan'ın attığı buz gibi gol güme gitti. Yerlisi yabancısı maşallah, al birini vur ötekine."

"BEŞİKTAŞ SERDAR'I KAZANDI, KAZANIYOR"

"Gelelim Sivas maçına. Yine pek çok eksik, kafalarda pek çok soru işareti. Hemen söyleyeyim, Serdar'ı Beşiktaş kazandı kazanıyor. Devam aslanım devam. Aman ha, rötarı bozma!  Vida iyi ki geldi. Adam önemli. Rıdvan kendi kalesine gol atınca kahroldum. Sonra onun pasıyla Güven golü atınca havalara sıçradım. Beşiktaş'tan çok Rıdvan'a sevindim, gözlerim doldu. Allah hak edene veriyor. Çocuk temize çıktı. Josef bildiğiniz gibi makine düzeninde. Dişliler hiç uyumsuzluk göstermiyor.

"GÜVEN MAÇIN YILDIZIYDI"

"Batshuayi gol atamadı ama ısrar ediyorum, Türkiye'deki en iyi santrfor. Kuvvetli, çabuk, iştahlı... Top tekniği iyi. Can Bozdoğan için olumlu görüşlerim vardı. Bu kez beni tekzip etti. Oğuzhan bence bu sezonun en iyi oyununu oynarken oyundan çıkarıldı. Teixeira henüz hazır değil. Elbette ki Güven, maçın yıldızıydı. O ilk gol ne öyle! Gerçekten muhteşem bir gösteriydi. İkinci golü de nefisti. Rosier bu kez o eski performansını gösteremedi."

"BU SEZONUN EN KRİTİK MAÇIYDI" 

"Beşiktaş takım olarak iyi savunma yaptı. Rakibine bir hadi bilemediniz bir buçuk pozisyon verdi. Gökhan oyuna girdikten sonra iyi işler yaptı. Gökhan işte en kötü böyle oynamalı. Beşiktaş bu sezonun en kritik maçına çıktı. Puan kaybetseydi, moral bozukluğu yaratırdı. Şimdi milli ara var. Sakatlar, iyileşecek, dönecek. Tam kadro sahaya çıkacak. Gerçek Beşiktaş'ı işte o zaman göreceğiz." 

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ