Beşiktaş'ınsantrfor adayları listesinin en başında yazan isim Aleksander Sörloth. Norveç Milli Takımı'nın hocası Stale Solbakken'in, yıldız oyucunun eski günlerine geri dönebilmesi için Beşiktaş'a gitmesinin en iyi seçenek olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Siyah-beyazlılar, kiralık gittiği Real Sociedad'da hayal kırıklığı yaratan Norveçli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Gözden düşen ve sezon sonunda Leipzig'e geri dönecek olan yıldız futbolcu için Norveç basını flaş bir haber yayınladı.

Haberde, Norveç Milli Takımı'nın hocası Stale Solbakken'in görüşlerine yer verildi.

54 yaşındaki çalıştırıcının, Sörloth'un eski gücüne ve formuna yeniden kavuşması için sürekli ilk 11'de görev yapabileceği bir takıma gitmesinin en doğru tercih olacağını ifade edilirken, "Teknik direktör Solbakken'e göre Sörloth yeni sezonda Türkiye yolunu tutabilir. Çünkü orada onu çok isteyen bir kulüp, hatta kulüpler var. Çünkü Norveç milli takımının maç ve skor formunda bir Sörloth'a ihtiyacı var" denildi.

TRABZON'DA PARLADI

Norveç medyası, 26 yaşındaki golcü Aleksander Sörloth'un performans düşüklüğünü konu alan haberde yıldız futbolcunun İngiltere, Almanya ve İspanya'da şansını denediği fakat kariyerindeki en büyük çıkışını Trabzonspor ile Türkiye'de yaptığına vurgu yapıldı.

Kaynak: A Spor