Yakında  kurul seçimleri olacak. Çıkacak her adaya başarılar dilerim. Bizler de gideceğiz; dürüstlüğüne inandığımız yöneticilerden icazet almayıp  çalışacağına emin olduğumuz kişileri tercih edeceğiz.

Daha evvel bu işlerden  şikayetçi olanların maalesef bu yolda yürüdüklerini üzülerek izliyoruz. Kazanırsın, kaybedersin ama her sonuçta , gururunu kaybetmemek lazım.  

Mevki, makam her zaman geçici, kimse ömrünün sonuna kadar oralarda kalmıyor, önemli olan oradan ayrıldıktan sonra iyi anılmak.

Maalesef bu kurullarda çalışan bazıları oralara gelebilmek için yönetimlere sırtlarını yasladıkları için  tıpki yaslandıkları kişiler gibi kötü anılıyorlar.

Benzer şeyler olmaması için kurullar seçiminde kongre üyelerine çok iş düşüyor. Artık eski kurul başkanları olmayacak ,onların yerini yenileri alacak.Siz, siz olun sırtını yönetime yaslayanları tercih etmeyin,bugüne kadar başımıza ne geldi ise bunun yüzünden geldi,artık rüyadan uyanma zamanı.

Kurullar yönetimden bağımsız olur ise başarılı olur. Bu kurullarda görev alacak kişilerin de emekli olmaları gerekir ki,kulübe gidildiğinde seçilmiş yetkili kişiler ile karşılaşılabilsin.  

Şu an kurullarla  ilgili   yönetim içinden   çalışan biri varsa zamanında bunu yapana demediğini bırakmayanlar koltuk ve itibar için susmamalılar, susarlarsa daha sonra kimse oturup dert yanmasın.

Yakın çevrelerini  kurullara sokmaya çalışanların herkes  farkında, o arkadaşlara  bu şekil fayda değil zarar verecek.  Artık bu işlere son verilmeli ,bırakalım kim hak ediyorsa o kazansın...

ZAFER; ne zaman savaşacağını ve ne zaman savaşmayacağını bilenindir...

Masis KUYUMCU /   Duhuliye.com