Adnan Aybaba'nın açıklamaları şöyle:

"BEŞİKTAŞ, UILENBERG'İ TFF İLE ÇÖZMELİ"

"Burada bence Uilenberg olmamalı, MHK kurumu olmalı. İsimler üzerinden çok dağılmamalıyız diye düşünüyorum. Beşiktaş, TFF ile bu konuyu çözmeli, bu daha önemli. Bu hakem sorunu sadece Beşiktaş'ın değil, futbolun da önemli bir sorunu. Uilenberg maaş alıyor federasyondan. Bu maaş karşılığında hakemleri eğitiyor. Sergen hoca da Uilenberg'in maaş karşılığında verdiği eğitimin yetersiz olduğunu diye getiriyor. Hakemler formda değil, eğitimli değil."

"BEŞİKTAŞ HEDEF BÜYÜTTÜ"

"Beşiktaş hedef büyüttü. Hiçbirimiz sabredemedik, daha erken olmasını istedik ama transferler sonunda geldi. Şu bir gerçek ki sabırla hareket ederek, bana göre Türkiye'nin en büyük piyangosunu buldu ve Pjanic'i getirdi. Hep diyorduk, kadromuz Türkiye için iş yapar ancak Şampiyonlar Ligi nasıl olacak? Marka, para, rekabet orada. Şu kurulan yeni kadroyla Beşiktaş'ın hedefi artık gruptan çıkmak. 

"NAMAĞLUP ÇIKMA YENİDEN OLABİLİR"

"Sergen hoca, bu kadroyla daha iyi bir Beşiktaş inşallah yaratır. Bu kadroyla Avrupa'da da iyi olur, Türkiye'de de şampiyonluğun en büyük favorisi olur. Sergen hoca, gelen bu kadroyu oturtursa Şampiyonlar Ligi'nde namağlup gruptan çıkma başarısını yeniden gerçekleştirebilir. Ama tabii önemli olan ilk iki takım arasına girmek."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ