Teknik direktör Sergen Yalçın'ın bizzat ismini vererek transfer etmek istediklerini belirttiği Hırvat forvetle maddi anlamda mesafe kapandı.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ

Todofichajes'in haberine göre; Beşiktaş'ın transferini bitirmek istediği Mario Mandzukic, Beşiktaş'ın yarım sezon + 1 sezon opsiyonlu, 1 milyon euro garanti 500 bin euro bonuslu sözleşme teklifine cevap verdi. Mario Mandzukic, 1.5 yıllık garanti kontrat talep etti ve maaşının da net 2 milyon euro olmasını istedi. 

ÖZEL ANTRENÖRLE ÇALIŞTI

Görüşmelerde büyük mesafe kat edilirken sadece opsiyon üzerindeki detayların masada olduğu ifade edildi. Temmuz ayından bu yana boşta olan Mandzukic'in özel antrenörler eşliğinde çalıştığı, maç eksiği dışında bir probleminin bulunmadığı öğrenildi.

TARAFTAR HEYECANLANDI

Önceki gün oynanan Rizespor maçı sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Mandzukic ile ilgileniyoruz. Şartlar uygun olursa olabilir" açıklamasıyla taraftarı heyecanlandırmıştı.

EN İYİ TEKLİF BEŞİKTAŞ'TAN

Bonservisi elinde olan Mandzukic'le pazarlıklar kıran kırana devam ediyor. Hırvat forvete yapılan en iyi teklifin Beşiktaş'ın olduğu da ifade edildi. Tecrübeli golcüye 2 Bundesliga ve 1 Serie A kulübünün ilgi gösterdiği belirtiliyor.

Kaynak: Sporx